Loading...

Zorgverzekering Borstkanker Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis moet iedereen zelf regelen. Aan de hand van een vaste premie per maand, krijg jij een uniek zorgpakket van verzekeraars als VGZ, Achmea, OHRA, CZ, FBTO of Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers. Ieder persoon heeft betrouwbare zorg nodig. Veel consumenten benodigen daarnaast extra zorg. Bijvoorbeeld rondom borstkanker. Wil jij weten of (de kosten omtrent) borstkanker wordt betaald uit de zorgverzekering? Wanneer je een andere zorgpolis neemt, is het verstandig om de aanvullende dekkingen te analyseren ten aanzien van veel voorkomende behandelingen en geneesmethoden. Wat is inclusief, en wat niet? In de voorwaarden van jouw verzekeraar (Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Besured) kan je er alles over lezen. Elke 12 maanden wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen borstkanker 2022

Elke zorgverzekering biedt allereerst een wettelijk verplichte basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar identiek. Hiermee ben je standaard verzekerd voor kostenposten zoals Dieetadvies, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Logopedie maar ook Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek, Huisarts. Belangrijk: wat moet ik weten over zorgverzekering Borstkanker vergoeding 2022? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Direct een polis afsluiten bij C4Me of ZorgDirect? Check dan nauwkeurig de condities m.b.t. deze situatie. De onderstaande vergelijker helpt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor borstkanker. Of lees meer over Aardenburg, Galder, Manderveen, Sint Maartensvlotbrug.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een gewoon goede zorgpolis die matcht met jouw specifieke zorg-nood? Denk dan aan Vergoedingen Orthese? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker door gebruik te maken van de zorgvergelijker. Wat komt daar bij kijken? Binnen 5 minuten, aan de hand van het volgende stappenplan:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (restitutie & natura)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Fysiotherapie en bijv. mond/tand
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je ontdekt nu de opties voor verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Raadpleeg de kleine lettertjes en let specifiek op de borstkanker vergoedingen 2022. Vergeet niet de eigen bijdrage.

Eigen risico Borstkanker

Eigen risico is het bedrag dat je jaarlijks moet inleggen als je gebruik maakt van het pakket. In 2022 ligt dit op €385. Gaan tarieven m.b.t. Borstkanker van het eigen risico af? Het gaat hier om redelijk individuele kwesties / ingrepen. Deze bijzondere behandeling vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Om dit te achterhalen raadpleeg je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. De gegevens tref je op de website van de verzekeraar, of raadpleeg de ondersteuningsdienst van de verzekeringsmaatschappij. Vind je ze ingreep inbegrepen in jouw basisverzekering? In die situatie voldoe je doorgaans zelf een klein gedeelte (€385) door de eigen bijdrage. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Dan eisen verzekeringen in de regel niet een bijdrage uit het eigen risico. Check nu direct details over: Zilveren Kruis verzekering.