Loading...

Zorgverzekeraars Overzicht zorgverzekeringsmaatschappijen in Nederland

Het aanbod van zorgverzekeraars in Nederland is enorm. Er zijn tientallen maatschappijen waar je uit kunt kiezen. Uit elke verzekeraar heeft ook nog weer verschillende polissen en aanvullende modules. De zoektocht naar de beste zorgverzekeraar van Nederland is dus best lastig. Met onze tool kan je eenvoudig de populaire aanbieders met elkaar vergelijken. Denk aan aanbieders zoals Salland Zorgverzekering
UMC Zorgverzekering, United Consumers, Univé maar ook Zekur. Wat kleinere spelers als ZieZo, Zorg en Zekerheid en ZorgDirect worden niet standaard meegenomen in de vergelijker. Via de handige vergelijker hieronder vind je supersnel een zorgpolis die past bij jouw budget en jouw wensen. Op basis van jouw leeftijd, eigen risico en aanvullende wensen tref je razendsnel de verzekeraars die voldoen aan jouw wensen. Het vergelijken is vervolgens erg gemakkelijk. Online overstappen regel je slechts in een paar minuten. Sluit je jouw nieuwe zorgverzekekering voor 2023 liever af bij een verzekeringskantoor? Bekijk de adviseurs in jou regio.

Wat is de beste zorgverzekering voor 2023?

Veel Nederlanders vragen zich af wat nu de allerbeste zorgpolis is voor 2023. Helaas is hier geen eenduidig antwoord op te geven. Er is bijna niet zo persoonlijk als een goede zorgverzekering. Wat goede zorg voor jou kan zijn, kan heel anders worden ervaren door een ander. Daarom is het ook zo belangrijk dat je alle zorgverzekeringen voor het nieuwe jaar vergelijkt. Aangezien er ontzettend veel aanbieders en polissen zijn hebben wij dit een stukje gemakkelijker gemaakt met onze zorgvergelijker. Deze vind je hierboven. Voer de gevraagde gegevens in (leeftijd, eigen risico, aanvullende modules) en start meteen met vergelijken. Geef ook je voorkeuren door m.b.t. meer specifieke zorg.

Overstappen van verzekeraar

Een geschikte polis gevonden? Klik dan op de groene “bekijken” knop. Je kunt direct de betreffende polis afsluiten bij de verzekeraar zelf. Daarbij heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Dus heb je toch spijt van je keuze? Of heb je een betere verzekeraar gevonden? Dan kan je het alsnog annuleren en overstappen op een andere verzekeringsmaatschappij. Wel zo flexibel! Dankzij de overstapservice ben je altijd verzekerd. Jouw nieuwe verzekeraar handelt alles netjes af met jouw oude verzekeraar. Zo ben je dus altijd verzekerd!