Loading...

Zorgverzekering Beweegprogramma Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgpolis moet iedereen zelf regelen. Uitgaande van een vaste premie per maand, kan jij profiteren van een uitgebreid zorgpakket van verzekeraars als VGZ, Menzis, CZ, Achmea, FBTO of Zilveren kruis, Bewuzt, Univé, Interpolis. Iedereen wil de beste zorg. Veel patiënten moeten ook extra behandelingen hebben. In dit geval misschien wel beweegprogramma. Achterhalen of (alle onkosten voor) beweegprogramma ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Wanneer je een actuele zorgpolis neemt, is het onmisbaar de aanvullende dekkingen te checken t.a.v. gebruikelijke operaties en geneeswijzen. Hoe zit het met de declaraties? In de kleine letters van de betreffende zorgverzekering (Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured) kan je er alles over lezen. Elk jaar wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen beweegprogramma 2023

Uw verzekering bestaat uit een wettelijk verplichte basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar overeenkomstig. Op die manier ben je standaard verzekerd voor mogelijke kosten als Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg maar ook Huisarts, Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis. Alleen, wat is de huidige status van zorgverzekering Beweegprogramma vergoeding 2023? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Direct oversluiten naar Interpolis of Zorg en Zekerheid? Check dan goed de kleine letters rondom deze situatie. De onderstaande vergelijker begeleidt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor beweegprogramma. Of lees meer over Flevoland, Foxhol, Maashees, Sint Annen.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een gewoon goede zorgpolis die in lijn is met jouw eigen zorgvragen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Ooglaseren? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig door gebruik te maken van deze online vergelijker. Wat komt daar bij kijken? Heel eenvoudig, aan de hand van het stappenplan hieronder:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (restitutie en natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysiotherapie en mond/tand
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ontdekt nu de af te sluiten verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Raadpleeg de voorwaarden van de polis en controleer de beweegprogramma vergoedingen 2023. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Beweegprogramma

Eigen risico is de vergoeding die je zelf moet betalen in het geval je iets uit je basispakket gebruikt. In 2023 is dit €385. Gaan de vergoedingen van Beweegprogramma ten koste van het eigen risico? We praten over betrekkelijk individuele aangelegenheden / behandelingen. Deze specifieke zorg zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Hiervoor check je het geldige polisblad. Dit document kan je downloaden via je online account bij de verzekeraar, of vraag je op bij de ondersteuningsdienst van jouw verzekeringskantoor. Zit de gewenste behandeling in de algemene basisdekking? In dat geval voldoe je in de regel een deel van de zorg (€385) door de eigen bijdrage. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? In deze situatie geldt er meestal geen eigen stukje uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: Promovendum verzekering.