Loading...

Zorgverzekering Hooge Zwaluwe Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Hooge Zwaluwe. Dit kan o.a. naar FBTO, Menzis, VGZ, OHRA, CZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is geen gek idee om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Past jouw afgesloten zorgverzekering nog met jouw situatie? Geholpen door deze slimme zorgvergelijker kan men vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld vergoeding bril en contactlenzen / mindfulness. Overstappen van polis is binnen mum van tijd gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering op maat is soms frustrerend. Zaken als Zorgverzekeringswet (Zvw) en Tweedelijnszorg zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van C4Me of Kiemer tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een gewoon goede polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker bekijk je rap en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met alle zorgbehoefte. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je praktische gegevens m.b.t. de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering. Zie ook meer over Hengevelde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Hooge Zwaluwe? De kosten van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. De hoogte van de premie hangt af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – tref jij supersnel welke verzekering de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden is meestal wel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-hooge-zwaluwe


Betrouwbare zorgpolis in Hooge Zwaluwe?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Gerkesklooster afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze site vind je belangrijke begrippen die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor o.a. Amyotrofische laterale sclerose (ALS) of Katatone schizofrenie, maar ook Oorlogstrauma en Stralingsziekte. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar minder zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Drimmelen) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hooge Zwaluwe?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Hooge Zwaluwe of rondom deze plaats. Echter, je doet dit veel rapper en simpeler via het internet. Hierna tref je de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 9 per jaar).
 7. Kies een vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn PMA oversluiten) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Hooge Zwaluwe?

Jouw basispakket vergoedt de meeste zorgkosten in Hooge Zwaluwe. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Medicijnen, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer en Wijkverpleging, Dieetadvies, Logopedie, Revalidatiezorg. Lees de voorwaarden van jouw actuele dekking en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Hieronder vind je enkele veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Hooge Zwaluwe wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: controleer goed of de assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Hooge Zwaluwe. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Hooge Zwaluwe? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €75 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Hooge Zwaluwe moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorgbedrijven in de gemeente Drimmelen. Neem nou ergotherapie, diëtetiek, logopedie, kraamzorg maar ook psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek, audicien, haptonomie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij AnderZorg en VvAA. Bestudeer de condities van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Levensbeëindiging op verzoek.

Verzekeringskantoor in Hooge Zwaluwe

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak m.b.t. je zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Hooge Zwaluwe. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur checkt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hooge Zwaluwe