Loading...

Zorgverzekering Gytsjerk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Gytsjerk. Veel gekozen partijen zijn Achmea, CZ, FBTO, VGZ, OHRA. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Past jouw bestaande zorgverzekering met jouw wensen. Via de scherpe zorgvergelijker kun je vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende verzekeringen als preventieve zorg en oedeemtherapie. Overstappen van polis is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is best ingewikkeld. Aspecten zoals Zorgaanbieders of Overstappen vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Bewuzt of Ohra tot o.a. Interpolis en Salland. Hoe vind ik een voordelige verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door deze zorgvergelijker detecteer je gelijk en gemakkelijk een betrouwbare verzekering die aansluit op alle behoeften. Problemen? Op deze website spot je nuttige info met betrekking tot de naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering. Lees ook alles over Gemonde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Gytsjerk? De prijzen van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – zoek je binnen enkele minuten welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, Promovendum is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-gytsjerk


Meest gekozen zorgpolis in Gytsjerk?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Duizel afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze pagina tref je betekenisvolle begrippen die van belang zijn. Via deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgverleners waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Delayed sleep phase syndrome of Hartritmestoornis, maar ook Obsessie en Trisomie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar minder zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (de max is €500). De reden hiervoor is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra aanvulling voor fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Tytsjerksteradiel) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Gytsjerk?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Gytsjerk of rondom deze plaats. Maar je doet dit veel rapper en gemakkelijker d.m.v. internet. Hier vind je onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (o.a. negen keer p/jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is Besured ziektekosten) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Gytsjerk?

De basisverzekering compenseert de meeste zorgkosten in Gytsjerk. Op die manier ben je standaard verzekerd voor bijv. Huisarts, Medisch specialist, Ziekenhuis, Medicijnen en Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Logopedie. Check de polisvoorwaarden van de huidige dekking en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar lees jij meerdere vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Friesland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Gytsjerk wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Advies: check even of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Friesland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Gytsjerk. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Gytsjerk? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €75 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Gytsjerk is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Tevens zijn er allerlei soorten zorg in de regio Tytsjerksteradiel. Onder andere: kraamzorg, ergotherapie, podotherapie, diëtetiek of ook audicien, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, apotheek. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij AnderZorg of UMC Zorgverzekering. Raadpleeg de afspraken van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgverzekering Correctiezolen.

Verzekeringskantoor in Gytsjerk

Wil je het liefstpersoonlijk contact omtrent je zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Gytsjerk. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Gytsjerk