Loading...

Zorgverzekering Griendtsveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Griendtsveen. Veel gekozen partijen zijn VGZ, CZ, FBTO, Achmea, Menzis. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht deze bestaande polis met jouw behoeften? Via onze nuttige zorgvergelijker kan men snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende modules zoals o.a. EHBO-advies + tandheelkundige hulp. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd geregeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is nogal niet eenvoudig. Zaken als Betalingsregeling en Internet zorgverzekering zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van Zorg en Zekerheid of Pro Life tot bijv. De Goudse en Stad Holland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goede aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door deze zorgvergelijker detecteer je rap en gemakkelijk een geschikte verzekering die spoort met jouw individuele wensen. Problemen? Op deze website spot je bruikbare details ten aanzien van eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis. Zie ook meer over Gastel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Griendtsveen? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is is afhankelijk van veel factoren. De premie hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – inclusief handige filters – spot jij binnen 1 minuut welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-griendtsveen


Populaire zorgpolis in Griendtsveen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Driebergen-Rijsenburg afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Op deze site bekijk je een aantal onderdelen waar je zeker op moet letten. Via deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Angelmansyndroom of Enterobiasis, maar ook Ziekte van Ménière en Wrat. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkopere verzekering. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra polis voor fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Horst aan de Maas) of via een opleiding. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Griendtsveen?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Griendtsveen of in deze buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger via het internet. Op deze pagina tref je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (onder andere 6 per jaar).
 7. Neem besluit over een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. ONVZ zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Griendtsveen?

De basispolis betaalt een groot deel van de zorgkosten in Griendtsveen. Zodoende ben je standaard verzekerd voor onder andere Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Ergotherapie. Check de voorwaarden van je huidige verzekeraar en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website tref je enkele gangbare zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Griendtsveen wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: trek even na of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Griendtsveen. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Griendtsveen? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €40 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Griendtsveen moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog vele soorten zorg in de streek Horst aan de Maas. Onder andere: logopedie, podotherapie, ergotherapie, kraamzorg of haptonomie, audicien, apotheek, stoppen met roken, psychologische zorg. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Besured en Pro Life. Bekijk de voorwaarden van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Burn-out.

Verzekeringskantoor in Griendtsveen

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact ten aanzien van jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Griendtsveen. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider bespreekt jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Griendtsveen