Loading...

Zorgverzekering Eastermar Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Eastermar. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, CZ, Menzis, FBTO, VGZ. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om het huidige contract goed door te nemen. Klopt jouw huidige polis met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van de scherpe zorgvergelijker kan je direct, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals vergoeding bril en contactlenzen + oefentherapie. De overstap is binnen 2 minuten geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is nogal moeilijk. Begrippen als Zorgverzekeringskaart + SKGZ vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van ZorgDirect of OZF tot aan De Goudse en United Consumers. Hoe achterhaal ik een geschikte verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Geholpen door de zorgvergelijker vind je rap en ongecompliceerd een geschikte verzekering die past bij alle wensen. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij makkelijke informatie aangaande de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering, naturapolis. Lees ook alles over Diemen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Eastermar? De kosten van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Door onze vergelijker – met uitgebreide functies – check je supersnel welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured is in de regel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-eastermar


Populaire zorgpolis in Eastermar?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Bornwird afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze site tref je betekenisvolle aspecten die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. Via een restitutieverzekering kies je zelf je zorginstellingen voor aandoeningen als Aardbeihemangioom of Hyperglykemie, echter ook Parelketting en Tetralogie van Fallot. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkope polis. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Tytsjerksteradiel) of juist een onderwijsinstelling. Het voordeel is een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Eastermar?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Eastermar of in deze buurt. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker online. Hieronder spot je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 750).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 36 keer p/jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Delta Lloyd vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Eastermar?

Jouw basisverzekering staat garant voor allerlei zorgkosten in Eastermar. Hiermee worden kosten gedekt van onder andere Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts, Ziekenhuis maar ook Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie. Check de polisvoorwaarden van je actuele modules en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna vind jij enige gangbare zorgaanbieders in de provincie Friesland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Eastermar wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Tip: inspecteer of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Friesland. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Eastermar. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Eastermar? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €70 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Eastermar is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Daarnaast zijn er allerlei zorginstellingen in en rondom Tytsjerksteradiel. Neem nou podotherapie, logopedie, kraamzorg, ergotherapie of haptonomie, audicien, apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Interpolis en OZF. Controleer de kleine lettertjes van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Vergoedingen Specialist.

Verzekeringskantoor in Eastermar

Wil je het liefstpersoonlijk contact omtrent jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Eastermar. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider kijkt naar je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Eastermar