Loading...

Zorgverzekering Wehe-den Hoorn Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Wehe-den Hoorn. Bijvoorbeeld naar FBTO, Menzis, CZ, Achmea, OHRA. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om het huidige contract goed te bekijken. Klopt jouw afgesloten polis met jouw omstandigheden? Geholpen door deze handige zorgvergelijker mag ook jij vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende verzekeringen als vergoeding bril en contactlenzen en anticonceptie. Het overstappen is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is tamelijk moeilijk. Aspecten zoals Wmo + Wmo komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van AnderZorg of Ohra tot FBTO en Salland. Hoe achterhaal ik een passende polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij onze zorgvergelijker bekijk je gelijk en eenvoudig een duidelijke verzekering die spoort met jouw individuele wensen. Meer info? Op onze website check jij nuttige adviezen ten aanzien van collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico. Zie ook meer over Vorden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Wehe-den Hoorn? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – met handige zoekfuncties – bekijk je gelijk welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2021tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is doorgaans een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-wehe-den-hoorn


Veel gekozen zorgpolis in Wehe-den Hoorn?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei partijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Teeffelen afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Verderop vind je betekenisvolle aspecten die extra belangrijk zijn. Met deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Ageusie of Diarree, echter ook Neurose en Syndroom van Asperger. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij minder zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra dekking voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (De Marne) of juist een hogeschool / universiteit. Het voordeel is korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wehe-den Hoorn?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Wehe-den Hoorn of ergens in de buurt. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via het internet. Hier vind je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld twaalf behandelingen).
 7. Kies de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn Avéro Achmea polis) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Wehe-den Hoorn?

Jouw basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Wehe-den Hoorn. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer en tevens Wijkverpleging, Dieetadvies, Logopedie, Revalidatiezorg. Check de kleine letters van je huidige dekking en ontdek wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop bekijk jij enige veel voorkomende zorgverleners in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Wehe-den Hoorn wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Handig: check even of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Groningen. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Wehe-den Hoorn. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Wehe-den Hoorn? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €30 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Wehe-den Hoorn moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je meerdere zorgbedrijven in de regio De Marne. Neem nou ergotherapie, podotherapie, diëtetiek, kraamzorg en ook plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie, audicien, stoppen met roken. De dekkingen zijn erg wisselend bij De Friesland of United Consumers. Raadpleeg de kleine lettertjes van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Oogprothese.

Verzekeringskantoor in Wehe-den Hoorn

Wil je het liefst1 op 1 contact inzake je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Wehe-den Hoorn. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist controleert je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wehe-den Hoorn