Loading...

Zorgverzekering Prothese Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgpolis is in ons land een must. Mede door een bepaald maandtarief, kun je gebruik maken van een speciaal zorgpakket van aanbieders als FBTO, OHRA, VGZ, Menzis, CZ en Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt, Univé. Ieder persoon wil de beste zorg. Veel Hollanders hebben specifieke behoeftes. Dat kan bijvoorbeeld gaan om prothese. Wil jij weten of (behandelingen rondom) prothese wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Zodra je een vernieuwde zorgverzekering afsluit, is het onmisbaar je aanvullende dekkingen te checken ten aanzien van gebruikelijke medische behandelingen en medicijnen. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de polis-beschrijvingen van de betreffende zorgverzekering (Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA) vind je het antwoord. Ieder jaar wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen prothese 2020

Iedere zorgverzekering beslaat een zogenoemde basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar identiek. Op die manier ben je standaard verzekerd voor mogelijke kosten als Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Verloskundige zorg en Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Maar, wat is de huidige status van zorgverzekering Prothese vergoeding 2020? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Meteen oversluiten naar FBTO of PNOZorg? Doorzoek dan nauwkeurig de condities rondom deze situatie. De vergelijker hieronder ondersteunt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor prothese. Je treft hier ook meer info over De Kiel, Jislum, Oudenhoorn, Wateren.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een klantvriendelijke verzekeraar die aansluit op je speciale zorgvragen? Relevant voor Vergoedingen Darmkanker? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker met behulp van deze online vergelijker. Welke stappen moet ik volgen? Binnen 5 minuten, via ons stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (restitutie en natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Buitenlanddekking en bijv. tandarts
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. In het volgende scherm check je de af te sluiten verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Een goede keuze kunnen maken? Raadpleeg de polisvoorwaarden en let specifiek op de prothese vergoedingen 2020. Vergeet niet de eigen bijdrage.

Eigen risico Prothese

Het eigen risico is de minimale kosten die jij zelf altijd zal bijdragen in de situatie dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2020 ligt dit op €385. Gaan kosten rondom Prothese van het eigen risico af? Het betreft nogal unieke kwesties / behandelingen. Deze bijzondere zorg zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. In dit geval raadpleeg je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. Dit vind je op de website van de verzekeraar, of raadpleeg de klantenservice van de verzekeraar. Zit deze behandeling in het basispakket? Dan voldoe je vaak een deel van de zorg (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Vind je het in de aanvullende verzekering? Dan vragen verzekeraars in de regel geen bijdrage uit jouw eigen risico. Bekijk ook alles over: Stad Holland oktober 2020.