Loading...

Zorgverzekering Overgangsconsulente Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering is in ons land een must. Op basis van vooraf bepaalde poliskosten, kan jij profiteren van een speciaal zorgpakket van aanbieders als CZ, VGZ, OHRA, Menzis, FBTO of United Consumers, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Ieder persoon wil goede zorg ontvangen. Veel patiënten moeten hebben specialistische zorg. Voor jou heeft dat misschien te maken met overgangsconsulente. Wil jij weten of (behandelingen rondom) overgangsconsulente ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Zodra je een andere zorgpolis afsluit, is het slim om de aanvullende dekkingen te analyseren t.a.v. veel voorkomende operaties en therapieën. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de polis-beschrijvingen van jouw polis (Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Anderzorg) vind je het antwoord. Elk nieuw jaar wijzigen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen overgangsconsulente 2022

Uw verzekeringsmaatschappij bestaat uit een wettelijk verplichte basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is bij elk van de aanbieders gelijk. Hiermee ben je standaard verzekerd voor o.a. Logopedie, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Dieetadvies maar ook Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenhuis. Let op: wat moet ik weten over zorgverzekering Overgangsconsulente vergoeding 2022? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Meteen oversluiten naar Avéro Achmea of Promovendum? Check dan kritisch de regels m.b.t. deze situatie. De onderstaande vergelijker kan je helpen bij het vinden van de beste zorgverzekering voor overgangsconsulente. Bekijk vergoedingen in o.a. Casteren, Huizinge, Oranje, Waal.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een gewoon goede zorgpolis die matcht met jouw eigen zorg-wensen? Onder ander voor Vergoedingen Bovenprothese? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel met behulp van internet. Welke stappen moet ik volgen? Heel simpel, middels het stappenplan hieronder:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (restitutie & natura)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Buitenlanddekking of natuurlijk gebit
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ontdekt nu alle mogelijke verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Download de kleine lettertjes en let specifiek op de overgangsconsulente vergoedingen 2022. Check ook de eigen bijdrage.

Eigen risico Overgangsconsulente

Eigen risico is de minimale kosten die je jaarlijks moet inleggen in de situatie dat je gebruik maakt van het pakket. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan kosten rondom Overgangsconsulente van het eigen risico af? Dit zijn betrekkelijk individuele aangelegenheden / therapieën. Deze specifieke behandeling zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Hiervoor doorzoek de overeengekomen voorwaarden / polisblad. De polis tref je via internet (bij de assuradeur), of vraag je op bij de servicemedewerkers van de verzekeringsmaatschappij. Vind je ze ingreep in het basispakket? In zo’n case voldoe je in de regel het eerste deel (€385) door de eigen bijdrage. Vind je het in de aanvullende verzekering? Hierbij is er doorgaans geen eigen risico! Check nu direct details over: United Consumers oversluiten.