Loading...

Zorgverzekering Haarwerken Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering is verplicht in Nederland. In ruil voor een vaste premie per maand, kun je gebruik maken van een speciaal zorgpakket van aanbieders als Menzis, FBTO, CZ, VGZ, OHRA en Univé, Bewuzt, Interpolis, United Consumers. Elke Nederlander kan deskundige zorg krijgen. Veel consumenten moeten hebben specialistische zorg. Dat kan bijvoorbeeld gaan om haarwerken. Achterhalen of (de kosten omtrent) haarwerken wordt gedekt met jouw zorgverzekering? Op het moment dat jij een actuele zorgpolis kiest, is het aan te raden je aanvullende dekkingen te bekijken t.a.v. reguliere medische behandelingen en geneesmethoden. Wat is inclusief, en wat niet? In de voorwaarden van jouw verzekeraar (Promovendum, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden) vind je het antwoord. Elk nieuw jaar wijzigen de keuzes, declaraties en modules van de grote verzekeraars.

Vergoedingen haarwerken 2023

Elke zorgverzekering biedt allereerst een zogenaamde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is voor iedereen identiek. Op die manier ben je gedekt voor o.a. Logopedie, Dieetadvies, Ergotherapie, Wijkverpleging maar ook Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen. Belangrijk: wat is de huidige status van zorgverzekering Haarwerken vergoeding 2023? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Overweeg jij een andere polis te nemen bij De Friesland of ZorgDirect? Lees dan goed de voorwaarden op het gebied van deze behandelingen. De vergelijker hieronder kan je helpen bij het vinden van de beste zorgverzekering voor haarwerken. Lees handige informatie over Basse, Hank, Nieuw Beerta, Ter Apel.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een verzekering op maat, die matcht met je speciale zorg-nood? Denk dan aan Vergoedingen Statafel? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig aan de hand van de online tool. Maar hoe kan ik dat doen? Binnen 5 minuten, via ons stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Lenzen en brillen of tandarts
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. In het volgende scherm check je de toepasbare verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Raadpleeg het polisblad, en geef extra aandacht aan de haarwerken vergoedingen 2023. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Haarwerken

Jouw eigen risico is de vergoeding die jij zelf altijd zal bijdragen in de situatie dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Haarwerken van het eigen risico af? Dit zijn betrekkelijk bijzondere kwesties / behandelwijzen. Deze niet-standaard zorg zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Daarvoor download je het actuele polisblad. Deze tref je via je online account bij de verzekeraar, of vraag je op bij de klantenservice van de verzekeringsmaatschappij. Vind je ze ingreep in de algemene basisdekking? Dan vergoed jij meestal een deel van de zorg (€385) door de eigen bijdrage. Vind je het in de aanvullende verzekering? In deze situatie vragen verzekeraars doorgaans geen bijdrage uit jouw eigen risico. Bezoek ook de pagina over: Bewuzt ziektekosten.