Loading...

Zorgverzekering Velsen-Noord Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Velsen-Noord. Veel gekozen partijen zijn Menzis, OHRA, FBTO, CZ, VGZ. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Past jouw bestaande verzekering met wat jij belangrijk vindt? Via een praktische zorgvergelijker kan iedereen vlug en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende zekerheden als bijv. alternatieve zorg / homeopathie. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is best gecompliceerd. Begrippen als Zorgpremie en Verzekeringsplicht zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Avéro Achmea of Pro Life tot Ik en Univé. Hoe stap ik over naar een passende verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van de zorgvergelijker bekijk je rap en ongecompliceerd een goedkope verzekering die in lijn is met jouw zorgwensen. Problemen? Op onze website vind je makkelijke details m.b.t. de naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Tripscompagnie zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Velsen-Noord? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Middels onze vergelijker – met bruikbare filters – tref jij supersnel welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-velsen-noord


De beste zorgpolis in Velsen-Noord?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze assuradeurs met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Sint Nicolaasga afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Hieronder ontdek je belangrijke variabelen die van belang zijn. Dankzij deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Met een restitutiepolis kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Acne of Klapvoet, en tevens voor bijv. Osteoporose en Somatisatiestoornis. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra verzekering voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Velsen) of soms een school. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Velsen-Noord?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Velsen-Noord of in deze buurt. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler online. Op deze pagina check je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld negen per jaar).
 7. Selecteer de dekking voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Besured) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Velsen-Noord?

Het basispakket dekt veel zorgkosten in Velsen-Noord. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Huisarts maar ook Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de polisvoorwaarden van je actuele verzekering om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina lees jij een aantal vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Velsen-Noord wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: verifieer of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Velsen-Noord. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Velsen-Noord? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van een paar tientjes per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Velsen-Noord is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Er zijn nog vele soorten zorg in de regio Velsen. Denk aan: kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, logopedie of ook stoppen met roken, psychologische zorg, apotheek, haptonomie, plastische chirurgie. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij Ditzo en Pro Life. Raadpleeg de voorwaarden van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis IVF-behandeling.

Verzekeringskantoor in Velsen-Noord

Geef jij de voorkeur aan face to face contact t.a.v. je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Velsen-Noord. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur inventariseert de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Velsen-Noord