Loading...

Zorgverzekering Veen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Veen. Dit kan o.a. naar Menzis, VGZ, OHRA, FBTO, CZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht de bestaande polis nog met jouw situatie? Aan de hand van de scherpe zorgvergelijker kun je vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende dekkingen als bijv. oedeemtherapie + gezinsplanning. De overstap is in een paar minuutjes gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is nogal niet makkelijk. Feiten zoals Zorgverzekering en Tandartsverzekering zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van Avéro Achmea of inTwente tot bijvoorbeeld DSW en Salland. Hoe stap ik over naar een passende verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Middels een zorgvergelijker tref je vlug en gemakkelijk een goedkope verzekering die aansluit op jouw behoeften. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij makkelijke adviezen aangaande de naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Tinte zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Veen? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kun je al veel besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – en de speciale filters – tref jij gelijk welke organisatie de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Promovendum is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-veen


Populaire zorgpolis in Veen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Simonshaven afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Univé, United Consumers, Interpolis. Verderop vind je betekenisvolle aspecten waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Coprolagnie of Epicondylitis lateralis, en tevens voor bijv. Orale focale infectie en Trombocytopenie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (de max is €500). Het voordeel is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra polis voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Aalburg) of soms een onderwijsinstelling. Jouw “win” is korting op de premie (korting van 5-10%). Vaak is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Veen?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Veen of ergens in de buurt. Tip: je doet dit veel rapper en duidelijker via het internet. Hieronder check jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 9 keer).
 7. Neem besluit over een vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. Salland Zorgverzekering vergoedingen) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Veen?

De basispolis vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Veen. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Ziekenhuis, Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de algemene voorwaarden van jouw actuele verzekering en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop lees jij een aantal algemene zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Veen wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: trek even na of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Veen. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basispolis. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Veen? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Veen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Er zijn nog velerlei soorten zorg in de streek Aalburg. Bijvoorbeeld: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie maar ook apotheek, audicien, stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij DSW of Promovendum. Bekijk de condities van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgpolis Incontinentiemateriaal.

Verzekeringskantoor in Veen

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact inzake een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Veen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon checkt je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Veen