Loading...

Zorgverzekering Uithoorn Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Uithoorn. Bijvoorbeeld naar FBTO, Achmea, Menzis, OHRA, VGZ. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Past deze actuele polis met jouw omstandigheden? Met medewerking van onze snelle zorgvergelijker kan je nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende dekkingen als huidbehandelingen + preventieve zorg. De overstap is binnen 2 minuten geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Hulp bij overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is soms complex. Zaken als Ziekenfonds + Ingezetene vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van CZ of inTwente tot De Friesland en United Consumers. Hoe stap ik over naar een betaalbare aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van de zorgvergelijker tref je snel en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die aansluit op jouw wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot je handige info met betrekking tot de eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Terborg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Uithoorn? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via de vergelijk module – met handige zoekfuncties – spot je direct welke aanbieder de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Anderzorg is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-uithoorn


Betrouwbare zorgpolis in Uithoorn?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Schiphol-Rijk afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Op deze pagina ontdek je betekenisvolle variabelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor o.a. Blastoom of Dissociatieve amnesie, maar ook Pancreatitis en Zuurstofvergiftiging. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 is dit €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (de max is €500). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra dekking voor fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Uithoorn) of via een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Uithoorn?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Uithoorn of omgeving. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler op internet. Hier check je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 27 behandelingen).
 7. Bepaal de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is De Amersfoortse vergoedingen) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Uithoorn?

Jouw basisverzekering compenseert veel zorgkosten in Uithoorn. Zodoende ben je standaard verzekerd voor zaken als Huisarts, Bloedonderzoek, Medicijnen, Medisch specialist. Maar denk ook aan Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Ergotherapie, Dieetadvies. Bekijk de polisvoorwaarden van de actuele modules om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Op onze website bekijk je enige erkende zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Uithoorn wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: inventariseer of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Uithoorn. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Uithoorn? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €25 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Uithoorn moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Ook vind je velerlei zorgbedrijven in de gemeente Uithoorn. Neem nou diëtetiek, podotherapie, logopedie, kraamzorg maar ook haptonomie, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, plastische chirurgie. De dekkingen wisselen nogal bij HEMA of Ohra. Bekijk de kleine lettertjes van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgpolis Herstel na ongeval.

Verzekeringskantoor in Uithoorn

Houd jij van 1 op 1 contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Uithoorn. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon bekijkt je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Uithoorn