Loading...

Zorgverzekering Sevenum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Sevenum. Veel gekozen partijen zijn FBTO, VGZ, Menzis, CZ, OHRA. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt deze huidige polis met jouw omstandigheden? Aan de hand van onze snelle zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen zoals alternatieve geneeswijzen en manuele therapie. De overstap is razendsnel afgewerkt.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is tamelijk niet makkelijk. Feiten zoals Drempelinkomen en Naturapolis zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van C4Me of Kiemer tot bijv. De Friesland en United Consumers. Hoe vind ik een betaalbare verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door een zorgvergelijker detecteer je direct en zonder problemen een goedkope verzekering die in lijn is met jouw individuele wensen. Meer info? Hier check je praktische gegevens m.b.t. de eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering. Of klik meteen verder naar s-Heer Abtskerke zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Sevenum? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. Het tarief komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via de polisvergelijker – inclusief handige filters – zoek je gelijk welke verzekering de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg is vaak een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-sevenum


Meest gekozen zorgpolis in Sevenum?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Oudega afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Univé, Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt. Hierna lees je meer over cruciale aspecten die van belang zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Beroepsastma of Huidkanker, echter ook Leverziekten en Stuitligging. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (niet meer dan €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra verzekering voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Horst aan de Maas) of juist een hogeschool / universiteit. Het voordeel is korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Sevenum?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Sevenum of omgeving. Tip: het kan nog sneller en nog effectiever op internet. Op deze pagina bekijk jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 27 per jaar).
 7. Selecteer de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. Interpolis ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Sevenum?

Jouw basispolis compenseert de meeste zorgkosten in Sevenum. Daarmee worden kosten gedekt van bijv. Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts. Echter ook Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Ergotherapie. Check de voorwaarden van jouw actuele modules en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Op onze website lees je enkele algemene zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Sevenum wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: inventariseer of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Sevenum. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basispolis. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Sevenum? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van een paar tientjes per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Sevenum moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Ook vind je een aantal zorginstellingen in en rondom Horst aan de Maas. Bijvoorbeeld: kraamzorg, ergotherapie, podotherapie, logopedie of psychologische zorg, haptonomie, audicien, plastische chirurgie, apotheek. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij C4Me en ZieZo. Raadpleeg de afspraken van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Dekking Zelfmeetapparatuur voor bloedstollingstijden.

Verzekeringskantoor in Sevenum

Wil je het liefst1 op 1 contact ten aanzien van de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Sevenum. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon bespreekt je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Sevenum