Loading...

Zorgverzekering Overveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Overveen. Bijvoorbeeld naar CZ, VGZ, OHRA, Menzis, FBTO. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is geen gek idee om jouw huidige polis goed te bekijken. Klopt de actuele polis bij jouw situatie? Aan de hand van deze scherpe zorgvergelijker kun je direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals o.a. ergotherapie + ergotherapie. Het overstappen is binnen 5 minuten gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering op maat is vaak niet eenvoudig. Begrippen als Gemoedsbezwaarden + Nominale premie zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van De Amersfoortse of National Academic tot bijvoorbeeld HEMA en United Consumers. Hoe achterhaal ik een betaalbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels onze zorgvergelijker tref je vlug en eenvoudig een goede verzekering die in lijn is met alle wensen. Kom je er niet uit? Op onze website tref jij nuttige info over de collectieve zorgverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis, naturapolis. Zie ook meer over Ophemert zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Overveen? De kosten van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Middels ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – bekijk je supersnel welke partij de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg is meestal wel een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-overveen


Betrouwbare zorgpolis in Overveen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Nieuw-Amsterdam afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze site bekijk je nuttige onderdelen die van belang zijn. Aan de hand van deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners voor bijvoorbeeld Carotisstenose of Keratoconus, echter ook Koorts en Ziekte van Wegener. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar minder zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (de max is €500). De reden hiervoor is een lagere premie. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra polis voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Bloemendaal) of wellicht een school. Het voordeel is een lagere premie (korting van 5-10%). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Overveen?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Overveen of in een omliggende plaats. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via het internet. Hierna tref je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 18 behandelingen).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld Bewuzt verzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Overveen?

Jouw basispakket betaalt veel voorkomende zorgkosten in Overveen. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist en Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Bekijk de condities van je actuele polis en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Hieronder vind jij een paar gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Overveen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: loop na of je assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Overveen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Overveen? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €55 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Overveen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Ook vind je vele zorgbedrijven in en rondom Bloemendaal. Zoals diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie en psychologische zorg, stoppen met roken, audicien, apotheek, plastische chirurgie. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Ditzo of Univé. Bestudeer de dekking van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Dekking Orthomoleculaire geneeskunde.

Verzekeringskantoor in Overveen

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact omtrent de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Overveen. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Overveen