Loading...

Zorgverzekering Ossenisse Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Ossenisse. Veel gekozen partijen zijn Achmea, VGZ, CZ, OHRA, FBTO. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past deze huidige verzekering met jouw wensen. Aan de hand van onze innovatieve zorgvergelijker mag ook jij nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen als EHBO-advies / oedeemtherapie. Overstappen van polis is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Hulp bij overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is nogal niet makkelijk. Feiten zoals Regeling wanbetalers of Collectiviteitskorting zijn voor velen onmisbaar. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van AnderZorg of Kiemer tot o.a. FBTO en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij de zorgvergelijker tref je rap en ongecompliceerd een goedkope verzekering die spoort met alle behoeften. Meer info? Hier tref je makkelijke adviezen m.b.t. de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Oldeholtwolde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Ossenisse? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs komt tot stand door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via onze vergelijker – met bruikbare filters – check je snel welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot januari 2023. Extra veel voordeel op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, Besured is vaak een budget- of naturapolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-ossenisse


Veel gekozen zorgpolis in Ossenisse?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Moergestel afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, United Consumers. Op deze site ontdek je een aantal aspecten die van belang zijn. Via deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Anti-sociale gedragsstoornis of Ebola, maar ook Poliep en Vasculaire dementie. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra dekking voor medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Hulst) of wellicht een school. Jouw “win” is een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ossenisse?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Ossenisse of in deze buurt. Echter, je doet dit veel rapper en simpeler via het internet. Hier bekijk jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 250).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 9 keer).
 7. Kies de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld UMC Zorgverzekering vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Ossenisse?

Het basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Ossenisse. Hiermee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek en tevens Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de condities van de actuele modules en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Verderop lees jij een aantal algemene zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Ossenisse wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: check even of jouw verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zeeland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Ossenisse. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Ossenisse? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €65 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Ossenisse zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er meerdere zorginstellingen in de buurt van Hulst. Bijvoorbeeld: ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg, logopedie en ook psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie, audicien. De vergoedingen wisselen nogal bij Kiemer of VGZ. Bekijk de voorwaarden van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Dekking Mindfulness.

Verzekeringskantoor in Ossenisse

Houd jij van 1 op 1 contact ten aanzien van een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Ossenisse. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist bekijkt de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ossenisse