Loading...

Zorgverzekering Olburgen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Olburgen. Bijvoorbeeld naar CZ, FBTO, Achmea, Menzis, VGZ. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is geen gek idee om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Matcht deze huidige verzekering nog met jouw situatie? Via onze handige zorgvergelijker kun je nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende modules als kraamzorg of tand. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is soms niet makkelijk. Zaken als Bestuursrechtelijke premie + SVB vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Bewuzt of PMA tot aan Delta Lloyd en UMC Zorgverzekering. Hoe stap ik over naar een gewoon goede verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via onze zorgvergelijker achterhaal je rap en ongecompliceerd een goede verzekering die klopt met de zorgbehoefte. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl check jij handige adviezen over de collectieve zorgverzekering, eigen risico, basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Nijeholtpade zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Olburgen? De premies van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. Het tarief kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via de vergelijk module – inclusief handige filters – bekijk je supersnel welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, HEMA, Besured, Anderzorg is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-olburgen


Betrouwbare zorgpolis in Olburgen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Mariahout afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Bewuzt. Hierna tref je een aantal factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgadressen waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor problemen zoals Chronische hoofdpijn of Hypoxie, echter ook Oedeem en Ziekte van Wilson. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorgaanbieders. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (maximaal €500). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Bronckhorst) of juist een onderwijsinstelling. Je hebt recht op korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Olburgen?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Olburgen of omgeving. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker d.m.v. internet. Hieronder tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 6 keer).
 7. Bepaal de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is Zorg en Zekerheid juli 2022) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Olburgen?

Jouw basispakket vergoedt allerlei zorgkosten in Olburgen. Zo ben je standaard verzekerd voor zaken als Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist en tevens Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies. Inventariseer de kleine letters van je huidige modules en bekijk wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op deze pagina check je een paar veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Olburgen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: loop na of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Olburgen. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit het basispakket. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Olburgen? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €60 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Olburgen moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Ook vind je een aantal zorginstanties in de regio Bronckhorst. Onder andere: podotherapie, logopedie, kraamzorg, diëtetiek en ook apotheek, stoppen met roken, audicien, psychologische zorg, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij Bewuzt en Zilveren Kruis. Bekijk de dekking van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Kaakoverzichtsfoto.

Verzekeringskantoor in Olburgen

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact ten aanzien van jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Olburgen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist controleert je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Olburgen