Loading...

Zorgverzekering Ohé en Laak Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Ohé en Laak. Bijvoorbeeld naar Menzis, OHRA, VGZ, CZ, Achmea. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Past de huidige verzekering met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van deze praktische zorgvergelijker kun jij vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals kraamzorg + acupunctuur. Overstappen van verzekeraar is echt zo gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Probleemloos overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is vaak niet makkelijk. Begrippen als CAK of Drempelinkomen komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van C4Me of Kiemer tot bijv. De Goudse en Stad Holland. Hoe stap ik over naar een passende verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via deze zorgvergelijker vind je gelijk en makkelijk een voordelige verzekering die spoort met alle behoeften. Is het lastig? Op deze website vind je nuttige specificaties met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico, basisverzekering, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Niftrik zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Ohé en Laak? De kosten van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – inclusief handige filters – check je binnen 1 minuut welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-ohe-en-laak


Betrouwbare zorgpolis in Ohé en Laak?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Mander afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Op deze site ontdek je een aantal begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners voor problemen zoals Campylobacter of Gonorroe, echter ook Maagzweer en Schizoïde persoonlijkheidsstoornis. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij minder zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (maximaal €500). Het voordeel is lagere maandlasten. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra module voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, de gemeente (Maasgouw) of juist een vereniging. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ohé en Laak?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Ohé en Laak of in een omliggende plaats. Maar dat kan natuurlijk ook direct en simpeler op internet. Op deze pagina check je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Neem een besluit over het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 6 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn United Consumers november 2022) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Ohé en Laak?

Het basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Ohé en Laak. Op die manier worden kosten gedekt van o.a. Ziekenvervoer, Medisch specialist, Huisarts, Ziekenhuis. Echter ook Logopedie, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg. Inventariseer de algemene voorwaarden van jouw actuele polis en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Hieronder check je meerdere erkende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Ohé en Laak is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Het basispakket vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: inventariseer of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Ohé en Laak. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Ohé en Laak? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €50 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Ohé en Laak zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er velerlei soorten zorg in de streek Maasgouw. Denk aan: podotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek en audicien, apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij CZ of ZieZo. Raadpleeg de condities van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Iriscopie.

Verzekeringskantoor in Ohé en Laak

Houd jij van persoonlijk contact m.b.t. je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Ohé en Laak. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon inventariseert je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ohé en Laak