Loading...

Zorgverzekering Nigtevecht Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Nigtevecht. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, Menzis, VGZ, OHRA, FBTO. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om het huidige contract goed te bekijken. Past de actuele polis met jouw behoeften? Met behulp van deze slimme zorgvergelijker kan jij vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen als bijv. osteopathie / manuele therapie. Overstappen van verzekeraar is razendsnel geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is nogal ingewikkeld. Feiten zoals GVS of Zorgpremie vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Bewuzt of ONVZ tot o.a. Interpolis en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door een zorgvergelijker tref je direct en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die spoort met alle wensen. Meer info? Hier bekijk jij bruikbare gegevens ten aanzien van aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis. Lees ook alles over Nederhemert zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Nigtevecht? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De premie hangt o.a. af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via onze vergelijker – met bruikbare filters – check jij binnen enkele minuten welke polis voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot januari 2022. Nog meer besparen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-nigtevecht


Meest gekozen zorgpolis in Nigtevecht?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Limmen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt, Univé. Verderop ontdek je betekenisvolle factoren die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor problemen zoals Cerebrotendineuze xanthomatose of Economy class-syndroom, echter ook Parafilie en Rugpijn. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een betaalbare polis. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra aanvulling voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, jouw gemeente (Stichtse Vecht) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een lagere premie (korting van 5-10%). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nigtevecht?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Nigtevecht of ergens in de buurt. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler d.m.v. internet. Op deze pagina check je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 750).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere twaalf stuks per jaar).
 7. Kies een vergoeding voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. Bewuzt oversluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Nigtevecht?

Het basispakket betaalt een groot deel van de zorgkosten in Nigtevecht. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medisch specialist en Logopedie, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg. Lees de polisvoorwaarden van de huidige polis en bekijk wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Hierna spot jij een paar erkende zorginstellingen in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Nigtevecht wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: inventariseer of de verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Utrecht. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Nigtevecht. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Nigtevecht? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €65 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Nigtevecht moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstellingen in en rondom Stichtse Vecht. Bijvoorbeeld: podotherapie, kraamzorg, ergotherapie, logopedie of ook plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek. De dekkingen wisselen nogal bij Interpolis of VvAA. Check de afspraken van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Gehoorapparaten.

Verzekeringskantoor in Nigtevecht

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact met betrekking tot de zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Nigtevecht. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist bespreekt jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nigtevecht