Loading...

Zorgverzekering Moordrecht Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Moordrecht. Veel gekozen partijen zijn FBTO, VGZ, Menzis, Achmea, OHRA. In 2020 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Matcht de afgesloten zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van onze praktische zorgvergelijker kan iedereen nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals zwangerschap en bevalling / alternatieve geneeswijzen. Overstappen van polis is binnen 5 minuten gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is best ingewikkeld. Aspecten zoals Zorgverzekeraar en Gemoedsbezwaarde komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of Menzis tot bijv. CZdirect en Stad Holland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels een zorgvergelijker detecteer je vlug en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die spoort met je zorgwensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij makkelijke info ten aanzien van restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico. Lees ook alles over Maurik zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in oktober 2020 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Moordrecht? De premies van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie hangt o.a. af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Door de zorgvergelijker – met bruikbare filters – tref jij binnen 1 minuut welke assuradeur de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2019 tot januari 2020. Meer voordeel behalen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Besured is vaak een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-moordrecht


De beste zorgpolis in Moordrecht?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2020 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Kwintsheul afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2020 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Op deze pagina ontdek je enkele aspecten die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Delirium tremens of Ischemie, maar ook Lichen planus en Syfilis. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2020 bedraagt dit €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (maximaal €500). Je profiteert van een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Voorbeelden zijn een extra module voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Zuidplas) of soms een opleiding. Je ontvangt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Moordrecht?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Moordrecht of rondom deze plaats. Tip: het kan nog sneller en simpeler d.m.v. internet. Op deze pagina lees jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2020.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 36 keer p/jaar).
 7. Kies een vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is AnderZorg vergelijken) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Moordrecht?

De basispolis dekt veel voorkomende zorgkosten in Moordrecht. Hiermee staat de verzekeraar garant voor o.a. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist en tevens Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Bekijk de voorwaarden van je actuele polis om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Op deze pagina lees jij een paar vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Moordrecht wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: controleer goed of de verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Moordrecht. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Moordrecht? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €60 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Moordrecht zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Er zijn nog velerlei zorginstanties in de regio Zuidplas. Bijvoorbeeld: diëtetiek, logopedie, ergotherapie, podotherapie of ook stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek. De financiële compensaties wisselen nogal bij CZdirect of VGZ. Check de afspraken van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Dekking Communicatiemiddelen.

Verzekeringskantoor in Moordrecht

Houd jij van een “echt” gesprek met betrekking tot een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Moordrecht. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige bespreekt jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Moordrecht