Loading...

Zorgverzekering Kloosterhaar Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Kloosterhaar. Denk bijvoorbeeld aan CZ, FBTO, Menzis, VGZ, OHRA. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Past de huidige dekking nog met jouw situatie? Met medewerking van deze innovatieve zorgvergelijker kan je direct, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende polissen als tand + zwangerschap en bevalling. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten gedaan.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is nogal lastig. Begrippen als Zorgverzekeraar of Basisverzekering zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van AnderZorg of inTwente tot o.a. De Goudse en UMC Zorgverzekering. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Geholpen door onze zorgvergelijker bekijk je snel en eenvoudig een goede verzekering die spoort met alle zorgwensen. Meer info? Op deze pagina spot je handige specificaties met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor It Heidenskip zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Kloosterhaar? De premies van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – inclusief handige filters – bekijk je gelijk welke polis in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA is vaak een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-kloosterhaar


De beste zorgpolis in Kloosterhaar?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Heemskerk afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Univé, Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze pagina bekijk je nuttige onderdelen die van belang zijn. Met deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Via een restitutiepolis heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Chronisch vermoeidheidssyndroom of Ehlers-Danlos-syndroom, echter ook Neurovasculair Compressie Syndroom en Ziekte van Steinert. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (max €500). De reden hiervoor is een betaalbare premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra module voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, de gemeente (Hardenberg) of soms een opleiding. Je ontvangt korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kloosterhaar?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Kloosterhaar of in een omliggende plaats. Maar het kan nog sneller en nog effectiever d.m.v. internet. Hieronder vind jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (onder andere 9 stuks per jaar).
 7. Kies de uitbetalingen aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. UMC Zorgverzekering vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Kloosterhaar?

De basisverzekering vergoedt veel zorgkosten in Kloosterhaar. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen, Huisarts. Echter ook Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Logopedie, Verloskundige zorg. Check de condities van je huidige dekking en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Op onze website bekijk je enige vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Kloosterhaar wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Let op: inventariseer of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Overijssel. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Kloosterhaar. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Kloosterhaar? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €65 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Kloosterhaar moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstellingen in de buurt van Hardenberg. Onder andere: ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie of psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek, audicien, haptonomie. De dekkingen wisselen nogal bij Besured of VGZ. Check de voorwaarden van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Prenatale screening.

Verzekeringskantoor in Kloosterhaar

Heb jij het liefst 1 op 1 contact ten aanzien van een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Kloosterhaar. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige controleert jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kloosterhaar