Loading...

Zorgverzekering Jubbega Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. In november en december kan je switchen van zorgverzekering in Jubbega. Veel gekozen partijen zijn Achmea, OHRA, CZ, VGZ, FBTO. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Past jouw afgesloten polis nog met jouw situatie? Aan de hand van de innovatieve zorgvergelijker kan men snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende modules zoals zwangerschap en bevalling / medische hulp buitenland. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is best frustrerend. Begrippen als Zorgverzekeringsfonds + Wlz zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van Besured of inTwente tot aan Delta Lloyd en VvAA. Hoe vind ik een goede verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels een zorgvergelijker tref je vlug en eenvoudig een betrouwbare verzekering die overeenkomt met alle zorgwensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je handige informatie met betrekking tot de naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico. Of klik meteen verder naar Hoogland zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Jubbega? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis verschilt per persoon. Het tarief komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via onze vergelijker – en de speciale filters – tref je direct welke partij in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg is vaak een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-jubbega


Populaire zorgpolis in Jubbega?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Haghorst afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Univé, Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis. Hierna bekijk je nuttige factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Dementia praecox of Hersenschudding, echter ook Parotitis en Usher-syndroom. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners. Restitutie is duurder dan natura.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (de max is €500). Het pluspunt is een betaalbare verzekering. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra verzekering voor tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, gemeente (Heerenveen) of wellicht een opleiding. Je hebt recht op een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Jubbega?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Jubbega of ergens in de buurt. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker via internet. Hierna check je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn zes behandelingen).
 7. Kies de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is OHRA dekking) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Jubbega?

Jouw basispakket betaalt allerlei zorgkosten in Jubbega. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts en Ergotherapie, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg. Bekijk de polisvoorwaarden van jouw actuele dekking om te zien wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website spot je enkele erkende zorgaanbieders in de provincie Friesland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Jubbega is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Het basispakket staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: trek even na of de assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Friesland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Jubbega. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Jubbega? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €75 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Jubbega moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog vele verschillende types zorg in de regio Heerenveen. Neem nou kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, logopedie of ook stoppen met roken, audicien, apotheek, plastische chirurgie, haptonomie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij De Goudse of OZF. Bekijk de dekking van de polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgverzekering Ooglidcorrectie.

Verzekeringskantoor in Jubbega

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek met betrekking tot jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Jubbega. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur kijkt naar je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Jubbega