Loading...

Zorgverzekering Hummelo Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Hummelo. Bijvoorbeeld naar OHRA, CZ, Achmea, Menzis, VGZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Past de geldende zorgverzekering bij jouw situatie? Met medewerking van onze scherpe zorgvergelijker kun je rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals fysiotherapie plus orthodontie. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is best lastig. Termen als Spoedeisende zorg en Gecontracteerde zorg zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van ZorgDirect of inTwente tot o.a. CZdirect en Zilveren Kruis. Hoe vind ik een geschikte verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van deze zorgvergelijker detecteer je snel en moeiteloos een geschikte verzekering die klopt met de zorgbehoefte. Is het lastig? Op onze website spot jij bruikbare specificaties over de basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Hippolytushoef zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Hummelo? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels de vergelijk module – met bruikbare filters – check je supersnel welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2021tot en met eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-hummelo


De beste zorgpolis in Hummelo?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Grathem afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, Interpolis. Op deze pagina bekijk je veel besproken aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners voor aandoeningen als Amoebiasis of Fototoxiciteit, maar ook Macrofilie en Speekselvloed. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare premie. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Bronckhorst) of soms een vereniging. Het voordeel is een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hummelo?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Hummelo of rondom deze plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en gemakkelijker via internet. Hier vind jij onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld 27 stuks per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld National Academic augustus 2022) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Hummelo?

Het basispakket dekt veel voorkomende zorgkosten in Hummelo. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Medicijnen, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Maar denk ook aan Ergotherapie, Revalidatiezorg, Logopedie, Dieetadvies. Check de condities van jouw actuele verzekering om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Verderop lees je meerdere gangbare zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Hummelo wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: controleer goed of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Hummelo. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Hummelo? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €30 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Hummelo zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Ook vind je meerdere zorginstanties in de gemeente Bronckhorst. Bijvoorbeeld: kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, logopedie en ook haptonomie, plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken, psychologische zorg. De dekkingen zijn erg wisselend bij FBTO of VvAA. Bestudeer de dekking van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Mindfulness.

Verzekeringskantoor in Hummelo

Houd jij van persoonlijk contact t.a.v. jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Hummelo. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider bekijkt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hummelo