Loading...

Zorgverzekering Hezingen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Hezingen. Bijvoorbeeld naar Menzis, Achmea, OHRA, FBTO, CZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Matcht de huidige polis nog met jouw situatie? Met behulp van de handige zorgvergelijker kan men rap en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende dekkingen als oefentherapie of medische hulp buitenland. Overstappen van aanbieder is razendsnel geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is redelijk moeilijk. Aspecten zoals Collectieve zorgverzekering en Zorgpas vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of Ohra tot bijvoorbeeld HEMA en VGZ. Hoe achterhaal ik een goede verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Via de zorgvergelijker vind je gelijk en ongecompliceerd een voordelige verzekering die spoort met jouw individuele wensen. Kom je er niet uit? Op deze pagina spot je bruikbare info aangaande de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Heenvliet zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Hezingen? De kosten van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De premie hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – spot je direct welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-hezingen


Populaire zorgpolis in Hezingen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Froombosch afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Op deze pagina vind je belangrijke begrippen die jou verder op weg helpen. Via deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Afte of Extra-articulaire aandoening, echter ook Longembolie en Postpoliosyndroom. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Tubbergen) of juist een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is korting op de premie (korting van 5-10%). Doorgaans is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hezingen?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Hezingen of in een omliggende plaats. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever d.m.v. internet. Hier check je de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (kies bijv. zes keer).
 7. Kies de gewenste vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. Kiemer afsluiten) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Hezingen?

Jouw basisverzekering staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Hezingen. Zo staat de verzekeraar garant voor zaken als Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Wijkverpleging. Inventariseer de algemene voorwaarden van jouw actuele verzekeraar om te zien wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina check jij meerdere algemene zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Hezingen wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: verifieer of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Overijssel. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Hezingen. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Hezingen? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €70 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Hezingen moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er vele verschillende types zorg in de regio Tubbergen. Neem nou kraamzorg, diëtetiek, logopedie, podotherapie maar ook psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Ik of ZorgDirect. Bestudeer de kleine lettertjes van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Inlays.

Verzekeringskantoor in Hezingen

Geef jij de voorkeur aan face to face contact inzake jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Hezingen. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider bespreekt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hezingen