Loading...

Zorgverzekering Heerewaarden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Heerewaarden. Bijvoorbeeld naar Menzis, CZ, Achmea, FBTO, OHRA. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Past de huidige verzekering met jouw wensen. Met medewerking van deze nuttige zorgvergelijker kun je direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende polissen als bijv. manuele therapie en dieetadvies. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes geregeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is tamelijk lastig. Feiten zoals Tweedelijns zorg en College voor Zorgverzekeringen zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van Bewuzt of Pro Life tot o.a. Delta Lloyd en VvAA. Hoe stap ik over naar een passende verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via deze zorgvergelijker detecteer je vlug en makkelijk een duidelijke verzekering die klopt met de zorgwensen. Problemen? Hier check je bruikbare info m.b.t. de aanvullende verzekering, naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Haaften zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Heerewaarden? De prijzen van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Door ons vergelijk script – inclusief handige filters – spot je direct welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, HEMA, Besured, Promovendum is vaak een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-heerewaarden


De beste zorgpolis in Heerewaarden?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Emmeloord afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Univé, Bewuzt, Interpolis, United Consumers. Hieronder lees je meer over een aantal factoren die jou verder op weg helpen. Via deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorginstellingen waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor onder andere Bifobie of Hypersomnia, echter ook Muisarm en Pseudologia fantastica. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra polis voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, gemeente (Maasdriel) of via een school. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Heerewaarden?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Heerewaarden of in deze buurt. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler online. Hierna tref je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. 6 stuks per jaar).
 7. Selecteer de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. VGZ ziektekostenverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Heerewaarden?

De basispolis staat garant voor veel zorgkosten in Heerewaarden. Op die manier staat de verzekeraar garant voor zaken als Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts, Medicijnen en tevens Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Logopedie. Lees de condities van jouw actuele verzekeraar om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder vind jij meerdere vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Heerewaarden wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: inventariseer of de verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Heerewaarden. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Heerewaarden? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €40 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Heerewaarden is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er allerlei zorginstellingen in en rondom Maasdriel. Denk aan: diëtetiek, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie of apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij FBTO of Zorg en Zekerheid. Check de kleine lettertjes van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgverzekering Gehoorapparaat.

Verzekeringskantoor in Heerewaarden

Wil je het liefst1 op 1 contact m.b.t. de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Heerewaarden. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist bekijkt de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Heerewaarden