Loading...

Zorgverzekering Heelsum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Heelsum. Veel gekozen partijen zijn Achmea, FBTO, CZ, Menzis, OHRA. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Matcht jouw actuele zorgverzekering bij jouw situatie? Aan de hand van onze innovatieve zorgvergelijker kan je direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als bijv. manuele therapie of gezinsplanning. Overstappen van polis is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk lastig. Aspecten zoals Polisvoorwaarden + Woonlandpakket komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van Bewuzt of Ohra tot bijv. FBTO en Zekur. Hoe stap ik over naar een professionele aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door een zorgvergelijker bekijk je direct en makkelijk een geschikte verzekering die spoort met je zorgwensen. Problemen? Op onze website bekijk je bruikbare specificaties aangaande de basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Grootegast zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Heelsum? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met bruikbare filters – tref jij binnen 1 minuut welke polis voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot eind januari 2023. Wil je extra besparen op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg is vaak een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-heelsum


Meest gekozen zorgpolis in Heelsum?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Ellertshaar afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Verderop ontdek je enkele aspecten waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners voor problemen zoals Carpaaltunnelsyndroom of Geheugenverlies, maar ook Kleptofobie en Ziekte van Dupuytren. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare polis. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra module voor brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Renkum) of via een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Heelsum?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Heelsum of omgeving. Echter, je doet dit veel rapper en duidelijker online. Op deze pagina check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld zes stuks per jaar).
 7. Kies de dekking m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld PNOZorg ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Heelsum?

De basispolis staat garant voor de meeste zorgkosten in Heelsum. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging. Inventariseer de voorwaarden van jouw huidige verzekering en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Verderop vind je enige gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Heelsum wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: inspecteer of jouw verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Heelsum. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Heelsum? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €65 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Heelsum zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er meerdere zorgbedrijven in de streek Renkum. Neem nou diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, logopedie of ook plastische chirurgie, audicien, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij DSW of ZieZo. Controleer de voorwaarden van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Gasthuis.

Verzekeringskantoor in Heelsum

Prefereer jij een “echt” gesprek m.b.t. de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Heelsum. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Deze persoon controleert jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Heelsum