Loading...

Zorgverzekering Harfsen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Harfsen. Populaire keuzes zijn Achmea, CZ, FBTO, Menzis, VGZ. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om jouw huidige polis goed door te nemen. Matcht deze actuele polis met jouw omstandigheden? Aan de hand van de praktische zorgvergelijker kan je gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals o.a. alternatieve geneesmiddelen + gezinsplanning. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is tamelijk lastig. Termen als Drempelinkomen of Budgetpolis komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van AnderZorg of Pro Life tot o.a. Delta Lloyd en Zilveren Kruis. Hoe vind ik een passende verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van deze zorgvergelijker detecteer je vlug en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die aansluit op jouw zorgwensen. Is het lastig? Op deze website check je makkelijke info m.b.t. de collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Goutum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Harfsen? De premies van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De premie hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Door onze vergelijker – met handige zoekfuncties – tref jij snel welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, HEMA, Anderzorg, Promovendum is vaak een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-harfsen


Betrouwbare zorgpolis in Harfsen?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Eesterga afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis, Univé. Op deze pagina vind je een aantal begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Ascariasis of Epispadie, echter ook Nagebootste stoornis en Trombose. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Restitutie is duurder dan natura.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (de max is €500). Jouw “win” is een minder hoge premie. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Lochem) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je krijgt dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Soms is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Harfsen?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Harfsen of ergens in de buurt. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker via internet. Op deze pagina spot je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 9 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is ZorgDirect ziektekosten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Harfsen?

Jouw basispakket staat garant voor veel zorgkosten in Harfsen. Zodoende worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Huisarts, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist en Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Controleer de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekeraar en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Hieronder tref jij enige vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Harfsen wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Een basisverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: verifieer of jouw assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Harfsen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basispolis. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Harfsen? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €35 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Harfsen zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je allerlei zorginstanties in de buurt van Lochem. Neem nou ergotherapie, podotherapie, logopedie, diëtetiek en ook audicien, apotheek, plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij inTwente en ZorgDirect. Controleer de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgverzekering Elektrische epilatie.

Verzekeringskantoor in Harfsen

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak met betrekking tot een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Harfsen. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige bespreekt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Harfsen