Loading...

Zorgverzekering Halle Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Halle. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, FBTO, Achmea, CZ, VGZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Matcht jouw geldende verzekering nog met jouw situatie? Aan de hand van een handige zorgvergelijker kan jij direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende verzekeringen als bijv. vaccinaties en mantelzorg. De overstap is binnen mum van tijd gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is nogal ingewikkeld. Termen als Basisverzekering of Medicijnbeleid vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van CZ of Menzis tot aan HEMA en Zilveren Kruis. Hoe stap ik over naar een passende verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Met behulp van deze zorgvergelijker detecteer je rap en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met je zorgwensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je praktische specificaties aangaande de eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Glimmen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Halle? De premies van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. Het tarief wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels onze vergelijker – met uitgebreide functies – bekijk je direct welke organisatie in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, Promovendum is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-halle


Meest gekozen zorgpolis in Halle?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Eede afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Hierna lees je meer over een aantal variabelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorginstellingen waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor bijvoorbeeld Alveolitis (tand) of Epileptisch insult, echter ook Lage rugpijn en Spierpijn. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (de max is €500). Jouw “win” is een betaalbare polis. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra dekking voor brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Bronckhorst) of wellicht een onderwijsinstelling. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Halle?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Halle of in een omliggende plaats. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger op internet. Op deze pagina lees jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. zes keer).
 7. Bepaal een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. OZF ziektekosten) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Halle?

Jouw basispolis staat garant voor allerlei zorgkosten in Halle. Zo staat de verzekeraar garant voor bijv. Medicijnen, Ziekenvervoer, Huisarts, Ziekenhuis. Echter ook Gehandicaptenzorg, Logopedie, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Lees de algemene voorwaarden van jouw actuele verzekeraar en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Verderop spot jij enige veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Halle wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: verifieer of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Halle. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Halle? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €75 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Halle moet wel een contract hebben met je verzekering. Tevens zijn er een aantal verschillende types zorg in de gemeente Bronckhorst. Neem nou podotherapie, ergotherapie, kraamzorg, logopedie of ook plastische chirurgie, apotheek, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij Avéro Achmea of Zorg en Zekerheid. Bestudeer de condities van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgverzekering DNA-onderzoek.

Verzekeringskantoor in Halle

Prefereer jij een “echt” gesprek rondom een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Halle. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige bespreekt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Halle