Loading...

Zorgverzekering Geersdijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Geersdijk. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, CZ, VGZ, FBTO, Achmea. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Klopt de huidige polis met jouw omstandigheden? Aan de hand van deze snelle zorgvergelijker kan iedereen gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende verzekeringen als bijv. acnetherapie en medische hulp buitenland. Overstappen van aanbieder is echt zo geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is best lastig. Aspecten zoals Zorgplicht + SKGZ vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van Zorg en Zekerheid of inTwente tot aan De Friesland en VGZ. Hoe stap ik over naar een betrouwbare verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij deze zorgvergelijker vind je direct en probleemloos een goede verzekering die matcht met alle zorgbehoefte. Hulp nodig? Hier spot jij praktische details over de aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Ermelo zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Geersdijk? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De premie kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Door ons vergelijk script – met bruikbare filters – zoek jij snel welke partij voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2021tot maximaal eind januari 2022. Nog meer besparen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is in de regel een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-geersdijk


Veel gekozen zorgpolis in Geersdijk?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. Er zijn talloze partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Delfgauw afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van United Consumers, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze pagina bekijk je enkele aspecten die van belang zijn. Via deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutiepolis ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Adenocarcinoom of Diverticulose, maar ook Leverkanker en Theatrale persoonlijkheidsstoornis. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (maximaal €500). Jouw “win” is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Noord-Beveland) of wellicht een school. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Geersdijk?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Geersdijk of omgeving. Echter, je doet dit veel rapper en gemakkelijker online. Hier vind je onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (onder andere 12 keer).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld ZorgDirect zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Geersdijk?

De basispolis betaalt de meeste zorgkosten in Geersdijk. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Medicijnen, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenhuis maar ook Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de voorwaarden van je huidige dekking en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Verderop bekijk jij een paar vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Zeeland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Geersdijk is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Een basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: controleer goed of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zeeland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Geersdijk. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basispolis. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Geersdijk? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €30 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Geersdijk moet wel een contract hebben met je verzekering. Er zijn nog een aantal zorginstanties in de gemeente Noord-Beveland. Bijvoorbeeld: podotherapie, ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg of haptonomie, apotheek, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij CZdirect of Ohra. Check de dekking van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgverzekering Anticonceptiepleister.

Verzekeringskantoor in Geersdijk

Houd jij van persoonlijk contact rondom de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Geersdijk. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige checkt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Geersdijk