Loading...

Zorgverzekering Epe Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Epe. Veel gekozen partijen zijn FBTO, OHRA, VGZ, Menzis, Achmea. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt jouw afgesloten polis nog met jouw situatie? Aan de hand van een nuttige zorgvergelijker kun jij snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld acnetherapie of huidbehandelingen. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is best niet makkelijk. Termen als Drempelinkomen en Polisvoorwaarden vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van Bewuzt of OZF tot o.a. FBTO en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een professionele aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Mede door deze zorgvergelijker achterhaal je snel en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die past bij je zorgwensen. Kom je er niet uit? Hier bekijk jij praktische specificaties ten aanzien van basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Eckelrade zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Epe? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de vergelijk module – met handige zoekfuncties – zoek jij direct welke partij de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, HEMA, Besured, Promovendum betreft vaak een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-epe


Veel gekozen zorgpolis in Epe?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Castelre afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Univé, United Consumers, Bewuzt, Interpolis. Op deze site ontdek je enkele onderdelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Apneu of Elektroallergie, echter ook Peesontsteking en WAG/Rij rat. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de aangesloten zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (maximaal €500). Jouw “win” is lagere maandlasten. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra dekking voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Epe) of via een vereniging. Je krijgt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Epe?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Epe of in een omliggende plaats. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever op internet. Op deze pagina lees jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 500).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. 12 per jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. Besured verzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Epe?

Jouw basisverzekering vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Epe. Zodoende staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Logopedie. Lees de kleine letters van je huidige modules om te zien wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Verderop spot je enkele veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Epe wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: verifieer of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Epe. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Epe? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van een paar tientjes per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Epe is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er vele zorgbedrijven in en rondom Epe. Zoals diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie en ook apotheek, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij DSW of Zekur. Bestudeer de dekking van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Vergoedingen Verdoving door middel van een roesje.

Verzekeringskantoor in Epe

Houd jij van een “echt” gesprek aangaande de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Epe. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider bespreekt de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Epe