Loading...

Zorgverzekering Eerbeek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Eerbeek. Bijvoorbeeld naar Achmea, OHRA, CZ, FBTO, Menzis. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Klopt jouw actuele polis met jouw omstandigheden? Aan de hand van de slimme zorgvergelijker kan iedereen snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende polissen als tandarts plus osteopathie. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Probleemloos overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is redelijk gecompliceerd. Aspecten zoals Bestuursrechtelijke premie of Keuzevrijheid zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of Pro Life tot aan Ditzo en VvAA. Hoe ontdek ik een gewoon goede aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door deze zorgvergelijker vind je gelijk en probleemloos een geschikte verzekering die spoort met alle zorgwensen. Hulp nodig? Op deze website check je bruikbare adviezen ten aanzien van naturapolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Donderen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Eerbeek? De prijzen van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl de dekking gelijk is. Zo kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – en de speciale filters – bekijk jij direct welke verzekering voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-eerbeek


De beste zorgpolis in Eerbeek?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Breskens afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Univé, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Hierna tref je een aantal variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners voor aandoeningen als Coma vigil of Dermatofyt, maar ook Opportunistische infectie en Syndroom van Carpenter. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Voorbeelden zijn een extra dekking voor fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, jouw gemeente (Brummen) of juist een hogeschool / universiteit. Het voordeel is een lagere premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Eerbeek?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Eerbeek of in deze buurt. Echter, het kan nog sneller en eenvoudiger online. Onderstaand tref je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 27 behandelingen).
 7. Kies de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn United Consumers vergoedingen) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Eerbeek?

Jouw basispakket vergoedt allerlei zorgkosten in Eerbeek. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis en Gehandicaptenzorg, Logopedie, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Check de polisvoorwaarden van de huidige verzekering om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Hierna check jij meerdere algemene zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Eerbeek wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: controleer goed of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Eerbeek. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Eerbeek? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €55 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Eerbeek moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Tevens zijn er meerdere zorginstellingen in en rondom Brummen. Neem nou ergotherapie, kraamzorg, podotherapie, logopedie of ook apotheek, audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij Delta Lloyd en Stad Holland. Bestudeer de kleine lettertjes van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Vergoedingen Steunkousen en aan- en uittrekhulp.

Verzekeringskantoor in Eerbeek

Heb jij het liefst een “echt” gesprek m.b.t. de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Eerbeek. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist controleert de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Eerbeek