Loading...

Zorgverzekering Een-West Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Een-West. Bijvoorbeeld naar OHRA, CZ, Achmea, Menzis, VGZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Matcht deze bestaande polis met jouw wensen. Via de nuttige zorgvergelijker kan je direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende polissen zoals gezinsplanning of steunzolen. De overstap is razendsnel afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is vaak lastig. Begrippen als Budgetpolis en SKGZ zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of PNOZorg tot bijvoorbeeld FBTO en Zilveren Kruis. Hoe stap ik over naar een passende verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij onze zorgvergelijker tref je gelijk en probleemloos een voordelige verzekering die past bij alle zorgwensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot je makkelijke specificaties met betrekking tot de aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Dokkum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Een-West? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Aan de hand van de vergelijk module – en de speciale filters – tref je binnen 1 minuut welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum, HEMA is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-een-west


Veel gekozen zorgpolis in Een-West?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Breedenbroek afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Op deze site lees je meer over een aantal factoren die jou verder op weg helpen. Met deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel verschillen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis kies je zelf je zorginstellingen voor onder andere Bloedneus of Kleptomanie, en tevens voor bijv. Marasmus en Systemische lupus erythematodes. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (de max is €500). Het voordeel is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra dekking voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Noordenveld) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je krijgt korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Een-West?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Een-West of in deze buurt. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via internet. Op deze pagina spot je de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. achttien keer p/jaar).
 7. Beslis over de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Salland Zorgverzekering vergoedingen) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Een-West?

De basispolis vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Een-West. Zo worden kosten gedekt van bijv. Huisarts, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen. Maar denk ook aan Dieetadvies, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Lees de kleine letters van de huidige dekking en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website tref jij een aantal algemene zorgverleners in de provincie Drenthe.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Een-West wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: controleer goed of de verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Drenthe. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Een-West. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Een-West? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €55 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Een-West moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Ook vind je allerlei zorgbedrijven in de buurt van Noordenveld. Bijvoorbeeld: logopedie, podotherapie, ergotherapie, diëtetiek en plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, audicien, stoppen met roken. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Interpolis of Zekur. Controleer de afspraken van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Vergoedingen Stemprothese.

Verzekeringskantoor in Een-West

Geef jij de voorkeur aan face to face contact m.b.t. jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Een-West. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon controleert jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Een-West