Loading...

Zorgverzekering Doetinchem Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Doetinchem. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, Menzis, VGZ, FBTO, OHRA. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt de afgesloten zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Via onze innovatieve zorgvergelijker kan jij vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen als bijv. mindfulness plus epilatie. De overstap is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een passende zorgverzekering is best niet makkelijk. Termen als Zorgverzekeringskaart + Mantelzorg vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Promovendum of ONVZ tot Interpolis en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een professionele aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Via deze zorgvergelijker vind je rap en gemakkelijk een goedkope verzekering die spoort met je individuele wensen. Problemen? Op deze pagina lees jij makkelijke specificaties ten aanzien van aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor De Moer zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Doetinchem? De premies van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. De premie kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met de polisvergelijker – en de speciale filters – tref jij direct welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is in de regel een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-doetinchem


Meest gekozen zorgpolis in Doetinchem?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Beusichem afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, United Consumers, Univé, Zilveren kruis. Op deze pagina ontdek je belangrijke onderdelen die van belang zijn. Met deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Bof of Gymnofobie, echter ook Opportunistische infectie en Spierziekte. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, gemeente (Doetinchem) of soms een school. Je hebt recht op een voordelige premie (korting van 5-10%). In de regel is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Doetinchem?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Doetinchem of in een omliggende plaats. Handig: het kan nog sneller en eenvoudiger d.m.v. internet. Hier spot jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. 36 keer).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Zorg en Zekerheid november 2022) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Doetinchem?

Jouw basispolis betaalt een groot deel van de zorgkosten in Doetinchem. Zo ben je standaard verzekerd voor onder andere Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Huisarts, Medicijnen en tevens Logopedie, Wijkverpleging, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Lees de algemene voorwaarden van de huidige modules en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar tref je enkele erkende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Doetinchem wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: inspecteer of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Doetinchem. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Doetinchem? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van een paar tientjes per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Doetinchem moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er allerlei zorginstanties in en rondom Doetinchem. Zoals diëtetiek, ergotherapie, podotherapie, logopedie of ook haptonomie, stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij inTwente en Zorg en Zekerheid. Bekijk de voorwaarden van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Vergoedingen Psychiatrische opname.

Verzekeringskantoor in Doetinchem

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact t.a.v. een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Doetinchem. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon kijkt naar je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Doetinchem