Loading...

Zorgverzekering De Kwakel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in De Kwakel. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, Achmea, CZ, FBTO, OHRA. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om het huidige contract goed door te nemen. Klopt jouw actuele polis met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van deze praktische zorgvergelijker kan men nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende verzekeringen zoals o.a. tand + opticien. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een goede zorgverzekering is redelijk niet makkelijk. Feiten zoals Tweedelijns zorg en Woonlandpakket zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van Besured of inTwente tot aan FBTO en Zekur. Hoe vind ik een gewoon goede aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door deze zorgvergelijker detecteer je rap en gemakkelijk een voordelige verzekering die overeenkomt met jouw zorgwensen. Kom je er niet uit? Op deze website vind jij handige informatie met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Buinen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in De Kwakel? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. De premie hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – tref jij snel welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-de-kwakel


Betrouwbare zorgpolis in De Kwakel?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Balloërveld afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Verderop bekijk je enkele onderdelen die jou verder op weg helpen. Via deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgverleners waar je heen kunt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Ziekte van Addison of Dyspepsie, maar ook Labyrinthitis en Stenose. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (max €500). Het voordeel is lagere maandlasten. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra polis voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, gemeente (Uithoorn) of juist een vereniging. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in De Kwakel?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in De Kwakel of in een omliggende plaats. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker d.m.v. internet. Onderstaand bekijk jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 6 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de dekking aangaande lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. CZ oversluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in De Kwakel?

Jouw basispakket betaalt een groot deel van de zorgkosten in De Kwakel. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts en tevens Revalidatiezorg, Logopedie, Dieetadvies, Ergotherapie. Inventariseer de voorwaarden van jouw huidige polis en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar check jij een aantal populaire zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in De Kwakel wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: inventariseer of jouw verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in De Kwakel. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in De Kwakel? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €35 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in De Kwakel moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Ook vind je velerlei verschillende types zorg in de regio Uithoorn. Denk aan: ergotherapie, kraamzorg, logopedie, diëtetiek en ook stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, haptonomie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij CZdirect of OZF. Controleer de condities van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Vergoedingen Ontharing.

Verzekeringskantoor in De Kwakel

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak inzake een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in De Kwakel. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur inventariseert jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van De Kwakel