Loading...

Zorgverzekering Beekbergen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Beekbergen. Bijvoorbeeld naar Achmea, OHRA, FBTO, VGZ, CZ. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Matcht de afgesloten zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van een innovatieve zorgvergelijker kan iedereen direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen als bijv. preventieve zorg / epilatie. Overstappen van polis is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is tamelijk complex. Begrippen als Betalingsregeling of PGB zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van AnderZorg of Ohra tot o.a. FBTO en Zekur. Hoe ontdek ik een geschikte aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker achterhaal je vlug en gemakkelijk een betrouwbare verzekering die in lijn is met je behoeften. Meer info? Op deze pagina check jij handige specificaties m.b.t. de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico. Bekijk ook meer info over Ansen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Beekbergen? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De premie komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – met uitgebreide functies – check jij gelijk welke partij voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Besured is vaak een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-beekbergen


De beste zorgpolis in Beekbergen?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Yerseke afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Univé, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze pagina lees je meer over veel besproken begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Acne of Klapvoet, maar ook Leerstoornis en Syndroom van Bloom. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorgverleners. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (max €500). Je profiteert van een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra verzekering voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Apeldoorn) of mogelijk een school. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Beekbergen?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Beekbergen of rondom deze plaats. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger via het internet. Hierna tref jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 9 keer).
 7. Kies de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Pro Life polis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Beekbergen?

Jouw basispakket betaalt veel zorgkosten in Beekbergen. Daarmee worden kosten gedekt van o.a. Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer, Huisarts en tevens Dieetadvies, Revalidatiezorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg. Check de condities van de huidige dekking om te zien wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar check jij een aantal gangbare zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Beekbergen wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: check even of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Beekbergen. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Beekbergen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €45 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Beekbergen zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Er zijn nog velerlei soorten zorg in de regio Apeldoorn. Bijvoorbeeld: podotherapie, kraamzorg, logopedie, diëtetiek maar ook psychologische zorg, audicien, apotheek, haptonomie, plastische chirurgie. De dekkingen zijn erg wisselend bij Kiemer en UMC Zorgverzekering. Controleer de dekking van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Vergoedingen Eigen Bijdrage GVS.

Verzekeringskantoor in Beekbergen

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Beekbergen. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist checkt je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Beekbergen