Loading...

Zorgverzekering Avenhorn Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Avenhorn. Populaire keuzes zijn Achmea, VGZ, CZ, OHRA, FBTO. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past deze bestaande zorgverzekering bij jouw situatie? Met medewerking van deze praktische zorgvergelijker kan men vlug en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen als bijv. medische hulp buitenland plus acnetherapie. De overstap is binnen mum van tijd geregeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is soms gecompliceerd. Termen als Eigen risico + Zorgpas vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van CZ of OZF tot Delta Lloyd en Zekur. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Via onze zorgvergelijker tref je gelijk en ongecompliceerd een goede verzekering die past bij jouw wensen. Kom je er niet uit? Op deze website spot jij makkelijke info ten aanzien van collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Akkrum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Avenhorn? De premies van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo kun je al veel besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding hangt af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels de polisvergelijker – en de speciale filters – bekijk jij gelijk welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden is vaak een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-avenhorn


Populaire zorgpolis in Avenhorn?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Winsum afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Univé, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Hieronder tref je veel besproken variabelen die jou verder op weg helpen. Via deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis kun je naar alle zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Coprofagie of Episcleritis, maar ook Orale focale infectie en Polyposis nasi. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (de max is €500). De reden hiervoor is een betaalbare premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra polis voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Koggenland) of mogelijk een onderwijsinstelling. Je krijgt een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Avenhorn?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Avenhorn of rondom deze plaats. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via het internet. Hier lees jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 27 keer p/jaar).
 7. Bepaal een vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Kiemer zorgverzekering) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Avenhorn?

Jouw basispolis vergoedt veel zorgkosten in Avenhorn. Hiermee ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts, Ziekenvervoer en Dieetadvies, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Bekijk de kleine letters van de huidige dekking en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Hierna bekijk jij een aantal populaire zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Avenhorn is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: trek even na of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Avenhorn. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Avenhorn? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €55 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Avenhorn moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er een aantal soorten zorg in en rondom Koggenland. Denk aan: podotherapie, logopedie, kraamzorg, ergotherapie en psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, audicien, plastische chirurgie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Besured en Salland. Controleer de kleine lettertjes van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Vergoedingen Chirurgische tandheelkunde.

Verzekeringskantoor in Avenhorn

Heb jij het liefst 1 op 1 contact inzake de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Avenhorn. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige inventariseert jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Avenhorn