Loading...

Zorgverzekering Aardenburg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Aardenburg. Populaire keuzes zijn FBTO, OHRA, VGZ, CZ, Achmea. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Klopt deze actuele dekking nog met jouw situatie? Geholpen door een praktische zorgvergelijker kun je direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende zekerheden zoals o.a. kraamzorg of alternatieve zorg. Het overstappen is in een paar minuutjes geregeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Snel overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is best gecompliceerd. Zaken als Eigen risico of Tweedelijnszorg vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van C4Me of PNOZorg tot De Friesland en Zekur. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via de zorgvergelijker achterhaal je gelijk en gemakkelijk een goede verzekering die overeenkomt met de wensen. Kom je er niet uit? Hier check jij makkelijke info met betrekking tot de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis, basisverzekering. Zie ook meer over Zijdewind zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Aardenburg? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk jij binnen enkele minuten welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-aardenburg


De beste zorgpolis in Aardenburg?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Wehl afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, United Consumers, Interpolis, Univé. Op deze site tref je enkele factoren waar je zeker op moet letten. Met deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis kies je zelf je zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Crouzon-syndroom of Gerstmann-syndroom, maar ook Ophthalmia neonatorum en Sesquipedalofobie. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (max €500). Het voordeel is een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Sluis) of soms een onderwijsinstelling. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Aardenburg?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Aardenburg of rondom deze plaats. Handig: je doet dit veel rapper en gemakkelijker op internet. Hieronder spot jij de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 250).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 6 keer p/jaar).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. Ditzo) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Aardenburg?

Het basispakket betaalt allerlei zorgkosten in Aardenburg. Zo staat de verzekeraar garant voor zaken als Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen en Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Logopedie. Controleer de algemene voorwaarden van de actuele dekking en controleer wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna spot je een aantal gebruikelijke zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Aardenburg wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: trek even na of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zeeland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Aardenburg. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Aardenburg? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €75 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Aardenburg is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er allerlei zorginstanties in de buurt van Sluis. Bijvoorbeeld: kraamzorg, ergotherapie, podotherapie, diëtetiek maar ook haptonomie, stoppen met roken, apotheek, audicien, plastische chirurgie. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij HEMA of OZF. Controleer de kleine lettertjes van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Vergoedingen Acupunctuur.

Verzekeringskantoor in Aardenburg

Houd jij van persoonlijk contact rondom je zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Aardenburg. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon bespreekt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Aardenburg