Loading...

Zorgverzekering Aalsmeer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Aalsmeer. Bijvoorbeeld naar VGZ, FBTO, Menzis, OHRA, CZ. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Klopt jouw afgesloten polis met jouw wensen. Met medewerking van onze innovatieve zorgvergelijker kan je vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende verzekeringen als zwangerschap en geboorte plus geneesmiddelen. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is nogal niet eenvoudig. Aspecten zoals Wanbetaler of Betalingsregeling komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van Avéro Achmea of PNOZorg tot bijvoorbeeld HEMA en VvAA. Hoe stap ik over naar een goede polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker tref je rap en ongecompliceerd een goede verzekering die klopt met jouw behoeften. Problemen? Op deze website vind jij nuttige info over de restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Zevenhoven zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Aalsmeer? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Door onze vergelijker – inclusief handige filters – spot je gelijk welke partij voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Nog meer besparen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Promovendum, HEMA, Besured betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-aalsmeer


Veel gekozen zorgpolis in Aalsmeer?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Wedde afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Op deze pagina ontdek je enkele aspecten waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutiepolis kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Aortaruptuur of Guillain-Barré-syndroom, echter ook Naevus en Tandtrauma. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (niet meer dan €500). Je profiteert van een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra polis voor fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, een gemeente (Aalsmeer) of via een opleiding. Het voordeel is korting op de premie (korting van 5-10%). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Aalsmeer?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Aalsmeer of in deze buurt. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler op internet. Hierna tref je de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. achttien stuks per jaar).
 7. Beslis over een vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Bewuzt) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Aalsmeer?

Jouw basisverzekering staat garant voor de meeste zorgkosten in Aalsmeer. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen en Wijkverpleging, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Logopedie. Controleer de voorwaarden van jouw huidige modules en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder tref jij enige algemene zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Aalsmeer wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: inventariseer of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Aalsmeer. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit het basispakket. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Aalsmeer? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €55 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Aalsmeer moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog vele soorten zorg in de buurt van Aalsmeer. Denk aan: diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie of ook plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken, apotheek, audicien. De vergoedingen wisselen nogal bij Menzis en National Academic. Raadpleeg de dekking van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Vergoedingen Aangepaste stoel.

Verzekeringskantoor in Aalsmeer

Heb jij het liefst persoonlijk contact t.a.v. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Aalsmeer. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist inventariseert jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Aalsmeer