Loading...

Zorgverzekering Zwijndrecht Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Zwijndrecht. Veel gekozen partijen zijn VGZ, Achmea, OHRA, CZ, FBTO. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Past jouw afgesloten polis nog met jouw situatie? Met behulp van de snelle zorgvergelijker kan iedereen direct, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals bijvoorbeeld epilatie + mindfulness. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is soms frustrerend. Termen als Medicijnbeleid + Verplicht eigen risico komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van De Amersfoortse of OZF tot bijvoorbeeld Ditzo en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een betrouwbare polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door onze zorgvergelijker detecteer je rap en zonder problemen een voordelige verzekering die spoort met jouw behoeften. Kom je er niet uit? Op deze pagina spot je bruikbare gegevens aangaande de restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Zeeland zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Zwijndrecht? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De hoogte van de premie hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – met bruikbare filters – check je snel welke verzekeraar voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured is vaak een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-zwijndrecht


De beste zorgpolis in Zwijndrecht?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende partijen met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Warfstermolen afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Op deze site lees je meer over cruciale begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorginstellingen voor bijvoorbeeld Asperger-syndroom of Extra-articulaire aandoening, en tevens voor bijv. Koude rilling en Retinitis pigmentosa. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra verzekering voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, gemeente (Zwijndrecht) of wellicht een school. Het voordeel is een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zwijndrecht?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Zwijndrecht of in deze buurt. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever online. Onderstaand spot je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn negen behandelingen).
 7. Beslis over de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. PMA afsluiten) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Zwijndrecht?

Jouw basispolis compenseert veel voorkomende zorgkosten in Zwijndrecht. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts en tevens Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie. Lees de polisvoorwaarden van je huidige polis en bekijk wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op deze pagina tref jij een aantal gangbare zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Zwijndrecht is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: inventariseer of jouw verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Zwijndrecht. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Zwijndrecht? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €45 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Zwijndrecht is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Tevens zijn er vele soorten zorg in en rondom Zwijndrecht. Bijvoorbeeld: logopedie, podotherapie, diëtetiek, kraamzorg maar ook apotheek, haptonomie, audicien, psychologische zorg, plastische chirurgie. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Bewuzt of VGZ. Bestudeer de kleine lettertjes van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Wortelkanaalbehandeling.

Verzekeringskantoor in Zwijndrecht

Heb jij het liefst een “echt” gesprek ten aanzien van de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Zwijndrecht. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige bekijkt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zwijndrecht