Loading...

Zorgverzekering Zuidland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Zuidland. Veel gekozen partijen zijn VGZ, Menzis, Achmea, FBTO, CZ. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Past de actuele polis met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van deze innovatieve zorgvergelijker kun je gelijk, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld gezinsplanning en beweegzorg. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is best moeilijk. Zaken als Zorgverzekeringswet (Zvw) + Basispakket komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van Zorg en Zekerheid of Kiemer tot aan Ditzo en VGZ. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goede aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij onze zorgvergelijker tref je direct en probleemloos een goedkope verzekering die matcht met alle zorgbehoefte. Meer info? Op deze website check je nuttige adviezen ten aanzien van naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Wormerveer zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in januari 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Zuidland? De premies van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De vergoeding komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – en de speciale filters – bekijk je binnen 1 minuut welke partij voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2021tot en met eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, Besured, Promovendum, HEMA is meestal wel een natura- of budgetpolis. Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-zuidland


Veel gekozen zorgpolis in Zuidland?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Waal afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Op deze pagina tref je betekenisvolle aspecten die extra belangrijk zijn. Via deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor aandoeningen als Chronische hoofdpijn of Hordeolum internum, echter ook Pneumoconiose en Syndroom van Asperger. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (maximaal €500). Het pluspunt is een aantrekkelijke prijs. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra verzekering voor fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Bernisse) of via een vereniging. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zuidland?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Zuidland of rondom deze plaats. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever via internet. Hierna lees je onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 27 behandelingen).
 7. Kies de dekking betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld ZieZo vergelijken) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Zuidland?

Het basispakket dekt de meeste zorgkosten in Zuidland. Daarmee ben je standaard verzekerd voor bijv. Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer, Medisch specialist maar ook Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Controleer de algemene voorwaarden van je huidige polis en controleer wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina spot je een paar erkende zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Zuidland wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Advies: check even of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Zuidland. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Zuidland? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van een paar tientjes per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Zuidland is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er velerlei zorginstellingen in de streek Bernisse. Zoals ergotherapie, diëtetiek, logopedie, kraamzorg en ook psychologische zorg, apotheek, haptonomie, stoppen met roken, audicien. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij CZdirect of OZF. Raadpleeg de voorwaarden van je polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgpolis Verloskundige zorg en kraamzorg uit de aanvullende verzekering.

Verzekeringskantoor in Zuidland

Wil je het liefst1 op 1 contact omtrent een zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Zuidland. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige begeleidt jou op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur bekijkt je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zuidland