Loading...

Zorgverzekering Zevenhoven Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Zevenhoven. Populaire keuzes zijn Menzis, VGZ, OHRA, CZ, FBTO. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is slim om jouw huidige polis goed door te nemen. Klopt deze huidige dekking met jouw behoeften? Geholpen door de praktische zorgvergelijker kan je vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende modules als bijv. mantelzorg + alternatieve geneesmiddelen. Het overstappen is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is vaak moeilijk. Begrippen als Eigen bijdrage + Tweedelijnszorg zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van De Amersfoortse of Ohra tot aan Delta Lloyd en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goede polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van een zorgvergelijker tref je rap en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die aansluit op je wensen. Is het lastig? Op deze website tref je praktische specificaties met betrekking tot de basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Zie ook meer over Wissenkerke zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Zevenhoven? De kosten van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De vergoeding wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via de polisvergelijker – met bruikbare filters – tref jij direct welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2021tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-zevenhoven


Populaire zorgpolis in Zevenhoven?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Voorst Oude Ijsselstreek afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, United Consumers, Univé, Zilveren kruis. Verderop bekijk je betekenisvolle onderdelen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Abces of Endoftalmitis, maar ook Orale focale infectie en Ziekte van Duchenne. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (max €500). De reden hiervoor is een goedkope polis. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra module voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Nieuwkoop) of via een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een voordelige premie (korting van 5-10%). Soms is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zevenhoven?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Zevenhoven of ergens in de buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker d.m.v. internet. Op deze pagina bekijk je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 18 keer).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. De Friesland vergelijken) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Zevenhoven?

Het basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Zevenhoven. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Medisch specialist, Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van jouw actuele verzekering om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Op onze website bekijk je enkele gebruikelijke zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Zevenhoven wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: controleer goed of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Zevenhoven. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Zevenhoven? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €35 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Zevenhoven moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Ook vind je een aantal zorgbedrijven in de buurt van Nieuwkoop. Onder andere: ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie en psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij De Goudse en ONVZ. Check de afspraken van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Transferplank.

Verzekeringskantoor in Zevenhoven

Houd jij van een persoonlijke afspraak t.a.v. de zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Zevenhoven. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur controleert de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zevenhoven