Loading...

Zorgverzekering Zelhem Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Zelhem. Veel gekozen partijen zijn Menzis, VGZ, FBTO, Achmea, CZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past jouw huidige zorgverzekering bij jouw situatie? Met behulp van onze innovatieve zorgvergelijker kun jij vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende polissen als EHBO-advies en alternatieve zorg. De overstap is binnen 5 minuten gedaan.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is soms frustrerend. Aspecten zoals Zorgverzekeringsfonds + Declareren zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van Promovendum of PNOZorg tot aan Interpolis en Stad Holland. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Geholpen door een zorgvergelijker vind je snel en gemakkelijk een duidelijke verzekering die past bij de behoeften. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij praktische details ten aanzien van aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering. Lees ook alles over Huppel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Zelhem? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met de vergelijk module – met bruikbare filters – zoek je gelijk welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum is vaak een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-zelhem


De beste zorgpolis in Zelhem?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Vogelwaarde afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Op deze site tref je betekenisvolle onderdelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgadressen waar je heen kunt. Met een restitutiepolis kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Barotrauma of IJshoofdpijn, en tevens voor bijv. Koortslip en Ziekte van Von Recklinghausen. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra polis voor tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Bronckhorst) of wellicht een onderwijsinstelling. Je hebt recht op korting op de premie (korting van 5-10%). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Zelhem?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Zelhem of rondom deze plaats. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever d.m.v. internet. Hier tref jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn negen keer p/jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. C4Me vergelijken) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Zelhem?

De basisverzekering compenseert veel voorkomende zorgkosten in Zelhem. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Medicijnen, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Ergotherapie, Dieetadvies, Logopedie, Gehandicaptenzorg. Controleer de algemene voorwaarden van de actuele modules en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Hieronder spot jij een aantal gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Zelhem wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: trek even na of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Zelhem. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Zelhem? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van een paar tientjes per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Zelhem moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Daarnaast zijn er vele zorginstanties in de buurt van Bronckhorst. Onder andere: diëtetiek, podotherapie, kraamzorg, logopedie of ook plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek, haptonomie. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij Ik en UMC Zorgverzekering. Controleer de voorwaarden van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgpolis Thuiszorg.

Verzekeringskantoor in Zelhem

Heb jij het liefst face to face contact aangaande de zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Zelhem. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige bekijkt jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Zelhem