Loading...

Zorgverzekering Wouwse Plantage Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Wouwse Plantage. Veel gekozen partijen zijn VGZ, Menzis, FBTO, CZ, Achmea. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt jouw actuele verzekering met wat jij belangrijk vindt? Via onze innovatieve zorgvergelijker mag ook jij direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld ergotherapie of brillen en lenzen. Het overstappen is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is soms gecompliceerd. Feiten zoals GVS en Inkomensafhankelijke premie zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Besured of ONVZ tot bijv. Ditzo en United Consumers. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Via deze zorgvergelijker vind je snel en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met alle wensen. Is het lastig? Hier vind je praktische gegevens m.b.t. de restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico. Of klik meteen verder naar Wijk bij Duurstede zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Wouwse Plantage? De kosten van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – spot jij supersnel welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-wouwse-plantage


De beste zorgpolis in Wouwse Plantage?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Vethuizen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Interpolis, United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis. Op deze pagina ontdek je een aantal onderdelen waar je zeker op moet letten. Met deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Baritose of Hordeolum externum, maar ook Necrofilie en Tylotisch eczeem. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorgaanbieders. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (maximaal €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, gemeente (Roosendaal) of mogelijk een school. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wouwse Plantage?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Wouwse Plantage of rondom deze plaats. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker op internet. Op deze pagina tref je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn zes keer).
 7. Selecteer de uitkering betreft brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Interpolis ziektekostenverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Wouwse Plantage?

Jouw basisverzekering betaalt veel zorgkosten in Wouwse Plantage. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Medicijnen, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Ergotherapie, Verloskundige zorg. Controleer de polisvoorwaarden van de huidige modules en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Hierna vind jij enkele populaire zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Wouwse Plantage wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: verifieer of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Wouwse Plantage. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Wouwse Plantage? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €45 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Wouwse Plantage zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorginstellingen in en rondom Roosendaal. Neem nou podotherapie, ergotherapie, kraamzorg, logopedie of stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, apotheek. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Delta Lloyd of Stad Holland. Raadpleeg de kleine lettertjes van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgpolis Staaroperatie.

Verzekeringskantoor in Wouwse Plantage

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak inzake je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Wouwse Plantage. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist bekijkt jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wouwse Plantage