Loading...

Zorgverzekering Wezuperbrug Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Wezuperbrug. Veel gekozen partijen zijn FBTO, OHRA, Menzis, CZ, VGZ. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Past jouw huidige zorgverzekering nog met jouw situatie? Aan de hand van onze innovatieve zorgvergelijker kan je rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen zoals tand of manuele therapie. Het overstappen is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is redelijk gecompliceerd. Termen als Tweedelijnszorg of GVS zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van Besured of Pro Life tot o.a. Ik en ZieZo. Hoe vind ik een passende aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van onze zorgvergelijker tref je direct en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die matcht met je wensen. Is het lastig? Op deze pagina lees jij praktische gegevens aangaande de restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Warstiens zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Wezuperbrug? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – met uitgebreide functies – tref je binnen 1 minuut welke verzekeraar de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Nog meer besparen op de ziektekosten? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured is doorgaans een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-wezuperbrug


De beste zorgpolis in Wezuperbrug?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Toornwerd afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Univé, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site tref je veel besproken begrippen waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Bewusteloosheid of Dwergfactor, echter ook Poliomyelitis en Postpartumdepressie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij een stuk minder zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Mogelijkheden: een extra polis voor brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Coevorden) of via een vereniging. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wezuperbrug?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Wezuperbrug of rondom deze plaats. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker via het internet. Hier spot je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (onder andere zes keer p/jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn HEMA zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Wezuperbrug?

Het basispakket staat garant voor de meeste zorgkosten in Wezuperbrug. Zo worden kosten gedekt van zaken als Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis en tevens Gehandicaptenzorg, Logopedie, Dieetadvies, Wijkverpleging. Check de voorwaarden van jouw actuele verzekeraar en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar spot je een aantal erkende zorginstellingen in de provincie Drenthe.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Wezuperbrug wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: verifieer of de verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Drenthe. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Wezuperbrug. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Wezuperbrug? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €70 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Wezuperbrug moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog een aantal soorten zorg in de streek Coevorden. Neem nou logopedie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie of plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek, audicien, haptonomie. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij C4Me of ONVZ. Bestudeer de dekking van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Preventief medisch onderzoek.

Verzekeringskantoor in Wezuperbrug

Heb jij het liefst een “echt” gesprek t.a.v. je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Wezuperbrug. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist helpt jou rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider checkt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wezuperbrug