Loading...

Zorgverzekering Westendorp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Westendorp. Dit kan o.a. naar FBTO, OHRA, Achmea, Menzis, VGZ. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om jouw huidige polis goed door te nemen. Past de afgesloten zorgverzekering met jouw omstandigheden? Met behulp van een scherpe zorgvergelijker kun je vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals o.a. huidbehandelingen plus epilatie. Overstappen van verzekeraar is echt zo geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is soms frustrerend. Begrippen als Restitutiepolis of Medische selectie komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van De Amersfoortse of PNOZorg tot o.a. De Friesland en Zekur. Hoe ontdek ik een voordelige verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van onze zorgvergelijker vind je gelijk en gemakkelijk een betrouwbare verzekering die in lijn is met de behoeften. Hulp nodig? Hier tref jij nuttige details over de basisverzekering, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Waardenburg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Westendorp? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels onze vergelijker – met bruikbare filters – tref je binnen enkele minuten welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden is vaak een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-westendorp


Betrouwbare zorgpolis in Westendorp?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Tersoal afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Univé, United Consumers, Interpolis. Op deze pagina bekijk je nuttige begrippen waar je zeker op moet letten. Met deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Delier of Hazenlip, maar ook Neurose en Stereotiepe-bewegingsstoornis. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (de max is €500). Het voordeel is een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra dekking voor brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Oude IJsselstreek) of soms een opleiding. Je hebt recht op korting op de premie (korting van 5-10%). Soms is het helemaal niet gunstig. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Westendorp?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Westendorp of in deze buurt. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via internet. Hieronder check je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere achttien per jaar).
 7. Bepaal een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (denk aan bijv. Pro Life polis) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Westendorp?

Jouw basispakket staat garant voor de meeste zorgkosten in Westendorp. Daarmee worden kosten gedekt van bijv. Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts en tevens Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg. Check de algemene voorwaarden van de huidige dekking en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Verderop lees jij een aantal algemene zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Westendorp wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: verifieer of de verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Westendorp. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Westendorp? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €50 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Westendorp zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Er zijn nog velerlei soorten zorg in en rondom Oude IJsselstreek. Onder andere: logopedie, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie en ook plastische chirurgie, apotheek, haptonomie, stoppen met roken, audicien. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij HEMA of Univé. Check de voorwaarden van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgpolis Palliatieve terminale zorg in een hospice.

Verzekeringskantoor in Westendorp

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact omtrent een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Westendorp. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige bekijkt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Westendorp