Loading...

Zorgverzekering Waarland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Waarland. Dit kan o.a. naar Achmea, Menzis, VGZ, CZ, FBTO. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Past jouw geldende polis met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van onze handige zorgvergelijker kan iedereen vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals o.a. manuele therapie of alternatieve geneeswijzen. De overstap is binnen mum van tijd geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een goede zorgverzekering is tamelijk ingewikkeld. Begrippen als Gemoedsbezwaarde + Medicijnbeleid zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of inTwente tot bijvoorbeeld Ik en Zilveren Kruis. Hoe vind ik een voordelige verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via de zorgvergelijker detecteer je direct en makkelijk een duidelijke verzekering die overeenkomt met alle zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op onze website lees jij handige informatie m.b.t. de eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Vethuizen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Waarland? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kun je al veel besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – bekijk jij snel welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-waarland


Populaire zorgpolis in Waarland?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Stegeren afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis, Univé. Verderop vind je belangrijke variabelen die van belang zijn. Via deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorgverleners waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering kies je zelf je zorginstellingen voor o.a. Bindvliesontsteking of Eetbuienstoornis, echter ook Lissencefalie en Verkoudheid. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Restitutie is duurder dan natura.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (max €500). Het voordeel is lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra aanvulling voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, een gemeente (Schagen) of soms een onderwijsinstelling. Het voordeel is een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Waarland?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Waarland of in een omliggende plaats. Maar je doet dit veel rapper en simpeler online. Hierna vind jij onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 12 stuks per jaar).
 7. Bepaal de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is AnderZorg zorgverzekering) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Waarland?

De basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Waarland. Zodoende worden kosten gedekt van zaken als Ziekenhuis, Huisarts, Medisch specialist, Medicijnen maar ook Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Dieetadvies. Controleer de kleine letters van de huidige dekking en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna bekijk jij meerdere algemene zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Waarland wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: verifieer of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Waarland. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Waarland? De kosten voor brillen en lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Enige uitzondering is een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €50 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Waarland is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er een aantal soorten zorg in de streek Schagen. Denk aan: ergotherapie, podotherapie, kraamzorg, logopedie en ook psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie, haptonomie. De dekkingen zijn erg wisselend bij Ditzo en UMC Zorgverzekering. Check de afspraken van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Mindfulness cursus.

Verzekeringskantoor in Waarland

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact ten aanzien van je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Waarland. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon inventariseert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Waarland