Loading...

Zorgverzekering Voorst Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Voorst. Bijvoorbeeld naar Menzis, FBTO, Achmea, OHRA, VGZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past jouw huidige zorgverzekering met jouw behoeften? Via een slimme zorgvergelijker kun je nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende verzekeringen als bijv. manuele therapie en vergoeding bril en contactlenzen. Het overstappen is razendsnel gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Zonder kosten overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is soms gecompliceerd. Feiten zoals PGB en Naturapolis vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van ZorgDirect of inTwente tot o.a. CZdirect en Univé. Hoe vind ik een voordelige verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels deze zorgvergelijker achterhaal je direct en ongecompliceerd een betrouwbare verzekering die in lijn is met jouw wensen. Problemen? Op deze pagina spot jij handige details aangaande de restitutiepolis, eigen risico, naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Varik zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Voorst? De premies van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. De premie komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – met uitgebreide functies – check je binnen enkele minuten welke organisatie de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2022tot januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-voorst


Veel gekozen zorgpolis in Voorst?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Er zijn talloze aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Spaubeek afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Op deze pagina vind je belangrijke onderdelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor problemen zoals Botulisme of Fatale familiale insomnia, en tevens voor bijv. Necrofilie en Snuff. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (maximaal €500). Jouw “win” is een betaalbare verzekering. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra verzekering voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Voorst) of soms een hogeschool / universiteit. Het voordeel is korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Voorst?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Voorst of in een omliggende plaats. Tip: je doet dit veel rapper en duidelijker via het internet. Hierna check jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (onder andere 36 behandelingen).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. FBTO verzekering) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Voorst?

Het basispakket staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Voorst. Op die manier staat de verzekeraar garant voor bijv. Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer, Ziekenhuis en tevens Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Ergotherapie. Lees de condities van de huidige modules en bekijk wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website bekijk je een paar algemene zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Voorst wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: inventariseer of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Voorst. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Voorst? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €40 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Voorst moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er een aantal zorginstanties in de streek Voorst. Bijvoorbeeld: kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, logopedie of psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken. De vergoedingen zijn erg wisselend bij CZ of VGZ. Bestudeer de dekking van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Logopedie.

Verzekeringskantoor in Voorst

Houd jij van persoonlijk contact ten aanzien van je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Voorst. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist inventariseert je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Voorst