Loading...

Zorgverzekering Volkel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Volkel. Populaire keuzes zijn OHRA, Menzis, Achmea, CZ, FBTO. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Past deze actuele verzekering nog met jouw situatie? Met medewerking van onze slimme zorgvergelijker kun jij gelijk, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld chiropractie of vergoeding bril en contactlenzen. Overstappen van polis is razendsnel gedaan.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is best gecompliceerd. Begrippen als Aanvullende zorg of Zorgpolis vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Zorg en Zekerheid of National Academic tot bijv. HEMA en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een voordelige aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij de zorgvergelijker tref je gelijk en gemakkelijk een geschikte verzekering die aansluit op de individuele wensen. Is het lastig? Op onze website check je handige informatie aangaande de naturapolis, eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Vaassen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Volkel? De premies van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van onze vergelijker – met uitgebreide functies – bekijk je snel welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured is vaak een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-volkel


Betrouwbare zorgpolis in Volkel?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Sonnega afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Interpolis. Hierna bekijk je belangrijke aspecten die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorginstellingen waar je heen kunt. Met een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Blastoom of GSS, echter ook Parfumallergie en Syringomyelie. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (maximaal €500). Het pluspunt is een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Uden) of wellicht een opleiding. Het voordeel is een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Volkel?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Volkel of omgeving. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler online. Onderstaand vind je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 12 keer).
 7. Neem besluit over de dekking m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. C4Me verzekering) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Volkel?

Jouw basispakket staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Volkel. Zo ben je standaard verzekerd voor o.a. Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Logopedie. Controleer de voorwaarden van je actuele dekking en controleer wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Op onze website check jij een aantal gangbare zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Volkel wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: check even of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Volkel. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Volkel? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €55 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Volkel moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je velerlei verschillende types zorg in de regio Uden. Onder andere: logopedie, kraamzorg, podotherapie, diëtetiek of haptonomie, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, apotheek. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Bewuzt en VGZ. Bestudeer de afspraken van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgpolis Levenseindekliniek.

Verzekeringskantoor in Volkel

Prefereer jij een persoonlijke afspraak rondom jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Volkel. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige bespreekt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Volkel