Loading...

De Goudse zorgverzekering Een goede De Goudse zorgpolis afsluiten

Vandaag nog een zorgverzekering van De Goudse afsluiten? De voordeligste premie voor 2023 controleren? Of weten welke onderdelen er vergoed worden bij deze aanbieder? De opties voor aanvullende dekkingen inventariseren? Hieronder check jij alle details t.b.v. De Goudse. Misschien kan jij meteen met de vergelijker een zorgpolis afsluiten. Het afsluiten nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de computer is dit proces binnen mum van tijd geregeld. Geef in de tool hierna je geboortedatum in en ontdek zelf het gemak van zorgverzekeringen vergelijken.

Benieuwd wat De Goudse vergoed met hun (basis)verzekering? Als jij de verzekering oversluit is het goed om de voorwaarden goed te analyseren. Wat wordt we/niet gedekt? In het polisblad van deze aanbieder lees je er alles over. Elk jaar wisselen de vergoedingen en compensaties van de verzekeringskantoren. Misschien dus ook wel bij De Goudse. Raadpleeg voor je gaat oversluiten de wijzigingen voor 2023 en de kosten van de polis. Jij kan hiervoor terecht bij de serviceafdeling, of online in te zien via de app van de aanbieder (www.goudse.nl).

De Goudse zorgverzekering afsluiten

Benieuwd hoe jij een verzekering bij De Goudse kan regelen? Hiervoor is er het stappenplan hieronder:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie & natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Alternatieve geneeswijzen en bijv. mond/tand
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ziet nu de toepasbare verzekeringen (Zutphen, Kerkrade, Oldebroek). Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Analyseer de polisvoorwaarden en bekijk de De Goudse vergoedingen 2023. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Het basispakket

De basiszorgverzekering van De Goudse verschilt eigenlijk niet van de basispolis van alternatieve zorgaanbieders als inTwente en National Academic. Het basispakket moet wettelijk hetzelfde zijn. Ook moet iedereen dit nemen. Dankzij de basisverzekering ben je zeker van vergoedingen voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer, Huisarts. Gebruik je bepaalde zorg uit de basispolis? Dan compenseer jij meestal eerst een eigen bijdrage. Dit ligt in 2023 op €385. De Goudse biedt twee mogelijkheden: een naturapolis of restitutiepolis. Bij de Restitutiepolis heb je vrije zorgkeuze. Wil jij liever een naturapolis, dan is de keuze qua zorg meer beperkt. Puur en alleen bij contractuele aanbieders van zorg wordt de volledige nota uitbetaald. Dekkingen zijn er voor:

Aanvullende verzekeringen

Bij De Goudse mag men de basiszorgverzekering uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Zo verzeker je kosten die niet in de basisdekking zijn meegenomen. Voorbeelden hiervan zijn fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen. Dankzij de aanvullende pakketten formeer jij een polis die past bij jouw situatie. Belangrijk: de besproken aanvullende opties zijn altijd 100% vrijwillig. Bepaald voor jezelf altijd of je de aanvullende module in de praktijk gaat gebruiken. Je bent al vrij snel oververzekerd. Een complete lijst met aanvullende verzekeringen 2023 vind je op www.goudse.nl.

Hoe zit het met het eigen risico?

De Goudse biedt – net als de meeste assuradeurs- een stukje verplicht eigen risico. In 2023 bedraagt dit €385. Claim jij zorg uit de basisdekking? Dan betaal je de eerste €385 zelfstandig. Wel zijn er enkele afwijkingen zoals bij kraamzorg. Je mag kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Dit is dan een aanvulling op de verplichte €385. Dit kun jij uitbreiden met sprongen van €100, tot maximaal €500. Het maximale toegestane eigen risico is dus nooit hoger dan €885. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag. Lees ook verder over: De Friesland en DSW verzekering.